Partner

Veldberg B.V.

Veldberg is leverancier van designradiatoren. In zowel vlakke- als doorkijkradiatoren. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Gebogen- hoek en verticale radiatoren. Bij de vlakke designradiatoren staat de watervoerende 2 mm dikke voorplaat borg voor een blijvend strak uiterlijk gedurende tientallen jaren.

Bedrijfsoverzicht veldberg.nl

Veldberg BV -Irsap Tesi

Veldberg B.V.- IRSAP-Tesi serie. Op maat leverbaar zoals: horizontaal, vertikaal, gebogen of hoekuitvoering. Niet onbelangrijk is de scherpe prijs!!!

Kolomradiator serie Tesi

De oude kolomradiator in een nieuw elegant jasje gestoken. Zeer geschikt voor lage watertemperatuur en zeer sterk geprijsd!!!Deze radiator kan in iedere ruimte toegepast worden, zoals in badkamer met evt. handdoekbeugel of knopjes. Ook zeer geschikt voor raampartijen of beperkte muurruimte.Tesi kan geleverd worden vanaf 200 mm. t/m 2500 mm. in horizontale of vertikale uitvoering. Breedte van de radiator is opbouwend met 45 mm. Diepte is afhankelijk van de capaciteit.Leverbaar vanaf 2 t/m 6 kolommen achter elkaar. Daardoor kunnen wij exact de capaciteit toepassen wat nodig is.

Buiten de rechte kolommen heeft de Tesi serie nog tal van meerdere mogelijkheden, zoals o.a. de Tesi Cruise of Runner en het bankje niet te vergeten. Voor de technische gegevens kunt U contact met ons opnemen. Veldberg B.V. - info@veldberg.nl - www.veldberg.nl

Meer lezen over
'Veldberg BV -Irsap Tesi '?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.