I-DEA Pellet kachel

I-DEA is de nieuwe generatie (CV-)pelletkachel van Jolly-Mec mooi vormgegeven door Italiaanse ontwerper en verkrijgbaar via vele verkooppunten.

De I-DEA pelletkachel van Jolly Mec

De Idea water- en lucht-pelletkachel is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Daarnaast is deze design kachel verkrijgbaar met verschillende profielen en in verschillende kleuren. Dankzij dit ruime aanbod kun je de kachel volledig personalizeren waardoor hij perfect past binnen iedere woning.

De kachel is slechts 28 tot 30 cm diep, waardoor hij weinig ruimte in jekamer inneemt. Waar de luchtversie jevolledige woonkamer verwarmt, kun je met de waterversie jevolledige huis en sanitair water verwarmen. Bij de water versie blijft er een heleboel warmte 'over'. Voor het verwarmen van de ruimte geeft de kachel slechts 15% van zijn capaciteit af. De overige 85% wordt dus in feite niet gebruikt. Dit noemen we restwarmte. Dit wordt opgeslagen in een buffervat of rechtstreeks aan je verwarming afgegeven. Het voordeel van een buffervat is dat u de warmte ook voor je sanitair water kunt gebruiken.

Daarnaast kunt u de cv pelletkachel met zonne-energie combineren,wat voor een flinke besparing zorgt, zowel voor je portemonnee als voor de uitstoot van CO2. Tot slot werkt de IDEA pellet kachel volledig automatisch, wat inhoudt dat hij automatisch gaat branden wanneer er vraag naar warmte is. Wil je dit liever niet, dan kun je hem ook programmeren zodat de kachel enkel brandt wanneer je dit wilt.

Deze smalle kachel is ideaal voor iedere woonkamer aangezien hij minimale ruimte inneemt. Daarbij is er tijdens het ontwerp rekening gehouden dat de kachel gebruiksvriendelijk is en zo geluidsloos mogelijk werkt. Het is zowel mogelijk om de Idea individueel te gebruiken of in samenspraak met uw huidige CV verwarmingssysteem. Tot slot worden de kachels standaard geleverd met een hydraulisch pakket waar onder andere een pomp unit en veiligheids appendages toebehoren. Wil je graag meer informatie? Kijk ook eens op de de website, of maak een afspraak in de showroom van één van onze verkooppunten. Hier kunnen wij onze dealers u uitstekend adviseren en de verschillende mogelijkheden presenteren!

Natuurlijk kunt u ook eerst onze andere pelletkachels bekijken.