Gashaard Passeo DRU

De gas inbouwhaard Passeo Slim Line RCE van DRU heeft een aantal standaard opties waaronder een afstandsbediening, bedieningsluik in de zijkant van de ombouw en elektrische ontsteking. De achterwanden van de gashaard kunnen optioneel veranderd worden in een steenmotief, staalprofiel of classic steenmotief. De sfeerhaard is verkrijgbaar bij Van Manen in Barneveld

 

Productomschrijving

De gas inbouwhaard model Passeo Slim Line van leverancier DRU geeft een realistisch vlammenspel en heeft een strak afgewerkt design in combinatie met praktische bediening; het is echt een sfeerverhogend meubelstuk in iedere woning. Diverse opties zijn mogelijk qua binnenwerk, evenals verschillende manieren van inbouwen en afwerken met een natuursteen schouw. Gemiddeld vermogen voor de gemiddelde woning van ± 40 m². Hierdoor is hij prima te monteren in iedere woning.

 

De sfeerinbouwhaard heeft een frontaal vuurzicht, minimale lijsten, geringe inbouwdiepte, robuuste houtblokkenset en hoog vlambeeld. Je kunt kiezen voor een staal- of steendecor. De afstandsbediening wordt standaard bijgeleverd.

 

Brandend opgesteld in de showroom van Van Manen BV.

 

Impressie

 
 

 

Specificaties

 

Maten

Inbouwunit BxHxD = 859x910Â…960x(382+D*)mm 
 Hoogte exclusief  bevestigings-beugels en rookgasstomp
 D*= dikte voorwand boezem
Inbouwmaten BXH = 788x654mm
Onderrand inbouwraam: min. 130mm

 

Beschikbare accessoires
Boezems 
Promatect boezem 270x140x40cm voorgezaagde opening op ca. 54cm hoogte en  niet-voorgezaagd model (zelfde maten). Flat Pack.
Schouwen

Verschillende modellen en steensoorten

Thermostatisch regelende afstandsbediening

Voorziening voor boezembe- of ontluchting

Boezemijzer

Set stelpoten H=54cm

 

Bijzonderheden
Vario-burner met split-level. Wordt geleverd inclusief bedieningsluik, houtblokken, afstandsbediening, batterijen, dopsleutel M8, wandbevestigingsbeugels plus bevestigingsmateriaal en puntstuk 3/8”bu/Ø15knel. Toestel is voorzien van stelpoten. Eenvoudige toegang tot toestel middels easy release glasraam. Inbouwlijst van gelakt RVS om corrosievorming bij afwerken (stucwerk) te voorkomen.

 

Bedieningsluik met gasregelblok plaatsbaar tot een afstand tot ca. 100 cm van het toestel. Toestel is hiervoor geheel voorbereid (incl. flex. gasslang L=ca. 100 cm van regelblok naar brander). Het toestel dient voorzien te worden van voldoende boezemontluchting (>200cm2). Boezembeluchting middels voorziening in het toestel onder en boven glasraam en via bedieningsluik.