Faber Respect

Faber komt met een tweetal nieuwe hoekoplossingen voor een gashaard: de Respect IC (Inner Corner) en de Respect OC (Outer Corner).

Omschrijving Faber gashaard

Effectief ruimtegebruik met nieuwe gashaarden. Faber gashaard verkrijgbaar bij Warmteservice.

Faber komt met een tweetal nieuwe hoekoplossingen voor een gashaard: de Respect IC (Inner Corner) en de Respect OC (Outer Corner). De Respect IC kan in iedere willekeurige hoek worden geïnstalleerd. De Respect OC plaats je om een hoek heen. Dit laatste heeft als voordeel dat het brede vlammenbeeld vanuit een tweetal ruimtes zichtbaar is. Een haard in de hoek creëert daarentegen een intiem gevoel.

Beide haarden hebben een Step Burner®, die aanpasbaar is aan de temperaturen van ieder seizoen. Warmte en vlammen zijn stapsgewijs regelbaar via een luxe afstandsbediening. In de winter is volledig vermogen aangenaam, in het voor- of naseizoen voldoet wellicht wat minder warmte. Eén druk op de knop zorgt ervoor dat het vuur zich dan in het midden van de haard concentreert. De derde stand zorgt voor een sfeervol breed haardvuur, maar met iets lagere vlammen en nog minder warmte. En de vierde stand reduceert de vlammen als deze alleen in het midden branden. Zo kan de haard ook in de zomer worden gebruikt zonder energie te verspillen.