Profielfoto van Mokana Meubelen
Mokana Meubelen
Hogelandsingel 49, 7512 GB ENSCHEDE
maandag
13:00 - 18:00
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Haal de lente in huis! Handige tips om jouw interieur voorjaarsklaar te maken.

In dit artikel lees je handige tips om jouw interieur he-le-maal klaar te maken voor het voorjaar. Door kleine aanpassingen krijg je een groots effect! Laat je inspireren door Mokana Meubelen!

Het voorjaar staat voor de deur, en wat is er nu fijner dan je interieur op te frissen en klaar te maken voor het nieuwe seizoen? Het is tijd om afscheid te nemen van de winterblues en jouw woonkamer een voorjaars make-over te geven. Met deze eenvoudige tips van Mokana Meubelen geef je jouw interieur een heerlijke voorjaarsboost!

Opruimen en organiseren

Het is niet het leukste klusje om te doen, maar voordat je begint met het toevoegen van nieuwe elementen aan je interieur, is het tijd om op te ruimen en te organiseren. Pak die rommellades aan, sorteer je kasten en doe weg wat je niet meer nodig hebt. Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd en legt de perfecte basis voor een frisse start.

Frisse kleuren en prints

Breng de lente in huis door te spelen met frisse kleuren en vrolijke prints. Denk aan pasteltinten zoals zachtroze, mintgroen en lichtblauw. Voeg kussens en plaids toe aan je bank, of kies voor een nieuw tapijt om je woonkamer op te fleuren. Bij Mokana Meubelen vind je een ruime selectie aan meubels en accessoires in om je interieur een opfrisbeurt te geven.

Natuurlijke elementen

Haal de natuur naar binnen door het toevoegen van planten in mooie potten aan je interieur. Kies voor grote groene kamerplanten voor een tropische vibe, of plaats een vaas met verse bloemen op tafel voor een subtiel voorjaarseffect. Bij Mokana Meubelen vind je een prachtige selectie aan potten en vazen om jouw interieur te stylen. 

Licht en luchtig

Laat het licht binnenstromen en creëer een luchtige sfeer in je interieur. Kies voor lichte gordijnen die het natuurlijke licht maximaal doorlaten, en schuif zware meubelstukken aan de kant om meer ruimte te creëren. Plaats grote spiegels tegenover ramen om het licht te weerkaatsen en je ruimte optisch te vergroten. 

Kom langs bij Mokana Meubelen

Wil je jouw interieur ook een nieuwe look geven dit voorjaar? Shop dan jouw favoriete woonitems bij Mokana Meubelen online of kom langs bij hun unieke woonwinkel in Enschede voor meer wooninspiratie. De woonadviseurs van Mokana staan voor je klaar om jou het beste advies te geven over jouw interieur.