Foto: Groen_van_boven

Groen van boven

Deze duurzame metalen plantenbak kan boven iedere keukeneiland of tafel worden gehangen en zorgt voor een originele sfeervolle aankleding van de ruimte.

26 Juni 2024

Groen in het interieur heeft een grote impact. Het ziet er niet alleen fris uit, het doet ook iets met je. Planten voegen net dat beetje extra in een interieur. Dat planten daarnaast de luchtkwaliteit verbeteren is een fijne bijzaak.

Echter is er niet altijd ruimte om op de vloer een vaste plantenbak te plaatsen. Vandaar dat de Nederlandse onderneming GRØNN een alternatief lanceert met de hangende plantenbak. Deze duurzame metalen plantenbak kan boven iedere keukeneiland of tafel worden gehangen en zorgt voor een originele sfeervolle aankleding van de ruimte. Zeker nu in veel keukens steeds vaker voor een kookplaat met werkbladafzuiging wordt gekozen is er nu boven de kookplaat plaats voor deze groene aankleding.

OSLO kan op maat worden vervaardigd en ook kan men qua afwerking kiezen uit meerdere kleuren. In de plafondplaat kan verlichting worden geïntegreerd.

Deze basismaterialen worden gemaakt van gerecycled materiaal, hebben een lange levensduur en zijn vervolgens volledig circulair.

Prijs vanaf: € 1.325,-.

www.gronn.eu

Reacties