Verander de transparantie eenvoudig met het dag en nacht model

Het dag en nacht model bevat twee stoffen: bijvoorbeeld een verduisterende stof voor de nacht en een lichtdoorlatende stof voor overdag.

Wil je overdag privacy en ’s nachts de ruimte verduisteren? Dan is het dag en nacht model zeer geschikt. Het product bevat twee stoffen: bijvoorbeeld een verduisterende stof voor de nacht en een lichtdoorlatende stof voor overdag. Op die manier kijkt er nooit iemand binnen, maar kun je zelf de lichtintensiteit bepalen. In één beweging kun je lichtdoorlatende stof vervangen door een verduisterend exemplaar.

Het dag en nacht model is leverbaar bij rolgordijnen, Duette® gordijnen en plisségordijnen. We nemen de mogelijkheden met je door.

Duette® gordijnen en plisségordijnen

Duette® gordijnen en plisségordijnen zijn leverbaar in een dag en nacht model. Je kunt de twee stoffen afwisselen. Op die manier kun je bijvoorbeeld een verduisterende stof voor het raam hebben en deze afwisselen met een transparante stof. De twee stoffen die je kiest. moeten wel dezelfde plooibreedte hebben. Duette® is beschikbaar met een 25 mm, 32 mm en 64 mm plooibreedte en plissé met 20 mm en 32 mm.

Blog transparantie dag en nacht model - Duette®    Blog transparantie dag en nacht model - Plisségordijnen

Rolgordijnen

De dag en nacht rolgordijnen zijn niet zo bekend. Veel mensen kennen het standaard rolgordijn met een transparante, semi-transparante of verduisterende stof, maar het is dus ook mogelijk om twee stoftransparanties te combineren. Dag en nacht rolgordijnen hebben een speciale steun, waarin de twee rolgordijnstoffen geplaatst worden. Je kunt de rolgordijnen ook allebei omhoog trekken, waardoor het raam vrij is. Hierdoor is het dag en nacht rolgordijn nog veelzijdiger in gebruik.

Wil je meer weten over de dag en nacht modellen bij Duette® gordijnen, plisségordijnen of rolgordijnen? Neem dan contact op met een van onze Zonnelux specialisten of vraag een advies op maat gesprek aan.