Partner

Wonininrichting Effect

Al 30 jaar zijn wij werkzaam op het gebied van woning- en projectstoffering. Vloeren en trappen worden vakkundig door ons gelegd. Effect in Haarlem is voor u het juiste adres voor vloeren, raamdecoratie en trappen! Bel 06 - 13 237 699 of mail ons voor informatie of voor het maken van een afspraak. Op het gebied van woning- en projectstoffering zijn wij een begrip in Haarlem en omstreken.

MEER TONEN

Specialist in raamdecoratie

Bij Effect in Haarlem hebben wij een uitgebreide collectie gordijnen voor u in de winkel. Diverse merken en in diverse kleuren en dessins.

Liefde voor je raam

Wij komen eventueel bij u meten, bestellen de gordijnen op maat en hangen ze daarna bij u op. Wij verkopen o.a.Vadain en Vriesco.

Vadain
Brengt elk voor- en najaar een veelzijdige collectie gordijnstoffen, geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Van deze prachtige stoffen maken wij in onze eigen ateliers de mooiste gordijnen en vouwgordijnen. Hou je van bruisende kleuren of juist meer van pastellen? Is je interieur landelijk of ga je voor design? Met ons uitgebreide assortiment kun je alle kanten op! Vadain brengt elk voor- en najaar een veelzijdige collectie gordijnstoffen, geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Van deze prachtige stoffen maken wij in onze eigen ateliers de mooiste gordijnen en vouwgordijnen.

Hou je van bruisende kleuren of juist meer van pastellen? Is je interieur landelijk of ga je voor design? Met ons uitgebreide assortiment kun je alle kanten op! 
Vadain brengt elk voor- en najaar een veelzijdige collectie gordijnstoffen, geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Van deze prachtige stoffen maken wij in onze eigen ateliers de mooiste gordijnen en vouwgordijnen. Hou je van bruisende kleuren of juist meer van pastellen? Is je interieur landelijk of ga je voor design? Met ons uitgebreide assortiment kun je alle kanten op! Vadain brengt elk voor- en najaar een veelzijdige collectie gordijnstoffen, geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Van deze prachtige stoffen maken wij in onze eigen ateliers de mooiste gordijnen en vouwgordijnen. Hou je van bruisende kleuren of juist meer van pastellen? Is je interieur landelijk of ga je voor design? Met ons uitgebreide assortiment kun je alle kanten op! 

Kom langs in de winkel of neem contact op via tel: 06-13237699. 

Op het gebied van woning- en projectstoffering zijn wij een begrip in Haarlem en omstreken.


Vadain

Meer lezen over
'Specialist in raamdecoratie'?

meer van deze professional

Trapbekleding vermindert geluidsniveau

Door je trap te stofferen of te bekleden, demp je het g...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.