Specialist in raamdecoratie

Bij Effect in Haarlem hebben wij een uitgebreide collectie gordijnen voor u in de winkel. Diverse merken en in diverse kleuren en dessins.

Liefde voor je raam

Wij komen eventueel bij u meten, bestellen de gordijnen op maat en hangen ze daarna bij u op. Wij verkopen o.a.Vadain en Vriesco.

Vadain
Brengt elk voor- en najaar een veelzijdige collectie gordijnstoffen, geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Van deze prachtige stoffen maken wij in onze eigen ateliers de mooiste gordijnen en vouwgordijnen. Hou je van bruisende kleuren of juist meer van pastellen? Is je interieur landelijk of ga je voor design? Met ons uitgebreide assortiment kun je alle kanten op! Vadain brengt elk voor- en najaar een veelzijdige collectie gordijnstoffen, geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Van deze prachtige stoffen maken wij in onze eigen ateliers de mooiste gordijnen en vouwgordijnen.

Hou je van bruisende kleuren of juist meer van pastellen? Is je interieur landelijk of ga je voor design? Met ons uitgebreide assortiment kun je alle kanten op! 
Vadain brengt elk voor- en najaar een veelzijdige collectie gordijnstoffen, geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Van deze prachtige stoffen maken wij in onze eigen ateliers de mooiste gordijnen en vouwgordijnen. Hou je van bruisende kleuren of juist meer van pastellen? Is je interieur landelijk of ga je voor design? Met ons uitgebreide assortiment kun je alle kanten op! Vadain brengt elk voor- en najaar een veelzijdige collectie gordijnstoffen, geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Van deze prachtige stoffen maken wij in onze eigen ateliers de mooiste gordijnen en vouwgordijnen. Hou je van bruisende kleuren of juist meer van pastellen? Is je interieur landelijk of ga je voor design? Met ons uitgebreide assortiment kun je alle kanten op! 

Kom langs in de winkel of neem contact op via tel: 06-13237699. 

Op het gebied van woning- en projectstoffering zijn wij een begrip in Haarlem en omstreken.


Vadain