Duo rolgordijnen, zeer handig!

Duo rolgordijnen hebben zeker uitstraling, zijn praktisch en makkelijk te bedienen. Verder zijn ze isolerend en zorgen voor voldoende privacy.Er valt veel t

Voordelen duo rolgordijnen

Er valt veel te kiezen

Duo rolgordijnen lijken in de basis erg op gewone rolgordijnen. Maar waar een rolgordijn uit een lap stof bestaat, is een duo rolgordijn voorzien van twee banen stof. Deze zijn onderbroken met doorzichtige stukken. Doordat deze banen stof langs elkaar bewegen heb je de mogelijkheid om ze halfopen of helemaal dicht te doen. Dit type rolgordijn staat ook wel bekend als een dag en nacht gordijn. De kleur van het duo rolgordijn is zeer bepalend voor de sfeer in de kamer. Zo zijn er heldere, felle kleuren die zeer geschikt zijn voor een kinderkamer, terwijl stijlvolle, donkere kleuren het weer goed doen in de woonkamer. Met een duo rolgordijn kun je in iedere kamer de lichtinval optimaal regelen. De afwisseling tussen open en gesloten banen zorgt voor een prachtige lichtinval. Het visuele effect is zeer fraai en heel geschikt als je op zoek bent naar iets bijzonders. Of je nu in het bezit bent van een groot huis of een klein appartement, er is zeker een passend duo rolgordijn te vinden.

Duo rolgordijnen zelf ophangen

Het liefst wil je natuurlijk de rolgordijnen precies op maat hebben, zodat je niet meer hoeft te knippen en te zagen. Bij Creon worden duo rolgordijnen volledig op maat geleverd. Hierdoor is ophangen een fluitje van een cent. Een boor is het enige wat je nodig hebt. Je hebt vervolgens nog de volgende keuzes: uiteraard de kleur van de duo rolgordijnen, een open of halfopen cassette, de kleur van de cassette en de kant van de bedieningszijde. Als je de maten op het bestelformulier hebt ingevuld, weet je direct het totaalbedrag. Dat is wel zo prettig. Er zijn duo rolgordijnen in verschillende kleuren te bestellen maar als je het niet zeker weet, kun je een kleurstaal opvragen. Deze wordt later op het totaalbedrag in mindering gebracht. Kortom, duo rolgordijnen zijn veelzijdig, handig en perfect zelf te monteren.