Plissegordijnen

Wil je in je nieuwe huis of na een opknapbeurt van je huidige woning ook nieuwe raamdecoratie? Heb je dan weleens gedacht aan plissegordijnen?

Plissegordijnen op maat

Met de mooie en elegante uitstraling, handige bediening en slimme regelmogelijkheden om de lichtinval te reguleren is dit misschien wel net iets voor jou. Je kunt ze nu zelf makkelijk online en precies op maat bestellen.

Plissegordijnen - de voordelen

Sommige mensen verwarren vaak plissegordijnen met rolgordijnen maar er zit toch veel verschil tussen. Zo is bijvoorbeeld de stof niet opgerold maar juist gevouwen in geplooide banden. Zo heb je altijd een stukje decoratieve stof voor het raam hangen. Verder is de stof aan de buitenkant weer net anders dan de stof aan de binnenkant. De buitenkant is zonwerend en licht van kleur, terwijl de binnenkant verduisterend werkt. Je hebt de keuze uit transparante, semi-transparante en verduisterende plissegordijnen. De functionaliteit en de ruimte bepaalt dikwijls je keuze. Verder kun je kiezen uit een Top Down of Top Down-Bottom Up-systeem. Verschil zit hier in de manier waarop je het gordijn wilt opvouwen. Alleen van boven of juist van boven en beneden? De mate van inkijk en lichtinval kan hiervoor bepalend zijn.

Geschikt voor verschillende ramen

Plissegordijnen zijn zeer geschikt voor verschillende soorten ramen. Van vaste ramen tot kantel- en draairamen. Bij alle ramen kun je ze bovendien heel eenvoudig zelf monteren. Na het nauwkeurig inmeten van alle maten, vul je deze direct in op de bestellijst. Zo heb je plissegordijnen die precies in ieder afzonderlijk raam passen.

Online en op maat

Bij Creon Raamdecoratie kun je plissegordijnen online en geheel op maat bestellen. De prijzen zijn transparant en zie je direct tijdens het bestelproces. Zo weet je waar je aan toe bent. Alle plissegordijnen worden in Nederland gemaakt en kunnen daardoor snel geleverd worden. Als je twijfelt over de kleur kun je bij Creon een kleurenstaal bestellen. Ga naar de website en bekijk alle variaties en kleuren van plissegordijnen op maat.