Profielfoto van Elzinga Woninginrichting
Elzinga Woninginrichting
Voortsweg 31, 7523 CC ENSCHEDE
maandag
08:30 - 18:00
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

plisse shades

De plisse shades vormen een perfecte aanvulling voor iedere kamer en stijl. Veelzijdig, uiterst decoratief en zijn de perfecte keuze voor alle ramen.

Plisse shades: decoratief voor elke raamvorm

Plisse shades zijn bij Elzinga Wonen beschikbaar in een mooie collectie van scherp gevouwen stof waarvan de zigzag vorm erg mooi is. Aangezien er verschillende soorten lichtdoorlatende stoffen om uit te kiezen zijn, is het handig het kundige personeel van Elzinga Wonen je te laten adviseren. Sinds 1923 zijn wij namelijk gespecialiseerd in wooninrichting en weten wij de juiste inschatting te maken op het gebied van lichtinval. Je kunt jouw favoriete kleur kiezen, die uiteen kan lopen van subtiele zachte tonen, tot warme aardse tinten en felle, levendige kleuren of metallic.

Plisse shades: verschillende toepassingen

Plisse shades kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Zo kunnen ze om te beginnen dusdanig worden gesneden dat ze ook voor ramen die geen 90 graden hoeken hebben, uitstekend passen. Elzinga Wonen, gevestigd in provincie Overijssel, vertelt graag over alle mogelijkheden van plisse shades.

Contact

Wij nodigen je van harte uit eens bij ons langs te komen in Enschede, om je geheel vrijblijvend te adviseren over plisse shades en de mogelijkheden van deze prachtige raamdecoratie. Wij vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk en nemen dus graag de tijd voor je. De koffie staat voor je klaar in de Voortsweg 23-31 te Enschede. Je kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 053-4358437 of per e-mail: info@elzingawonen.nl