Profielfoto van Elzinga Woninginrichting
Elzinga Woninginrichting
Voortsweg 31, 7523 CC ENSCHEDE
maandag
08:30 - 18:00
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Rolluiken zonwering op Solar cellen  inbraakwerend en isolerend

In deze energie transitie worden bij ons veel advies gevraagd voor rolluiken op Solar electrischiteit , motoren met accu met Hub bedienbaar via Smartphone.

Wij werken uitsluitend met Nederlandse leveranciers. De onderdelen van deze zonweringen worden gemaakt in Duitsland. Vervolgens worden ze verder verwerkt tot een compleet product in Nederland. Dit maakt onze producten zeer betrouwbaar. En ook van hoge kwaliteit. benieuwd naar deze fabrikant/leveranciers en hun garanties? Hier vindt u de links naar hun website.

Dit type zonwering is in twee varianten toe te passen. Bij een nieuwbouw als inbouw rolluik uitvoering of als opbouw rolluik uitvoering. Opbouw rolluiken kunnen zowel bij nieuwbouw als op elk ander moment worden toegepast. Inbouw rolluiken zijn vooral mooi maar vereisen enorm veel kundigheid van een architect, bouwer en fabrikant om een perfect eindresultaat te verkrijgen.

De geëxtrudeerde aluminium kasten en geleiders zijn van uitstekende kwaliteit. Gladde oppervlakken en een hoogwaardige laklaag zorgen voor een lang aanhoudende glans en is makkelijk te onderhouden.