Recycled Fabric gordijnen van A House of Happiness

05 Augustus 2014

A House of Happiness zet een nieuwe trend in de gordijnenbranche; Recycled Fabric.


Met de Recycled Fabric geeft het gordijnenmerk restanten een nieuw leven. Het resultaat is de eerste collectie Recycled Fabric. De stoffen Recycle en Recycle stripe zijn gemaakt met 42% gerecyclede katoen, afkomstig van restmateriaal bij de productie van t-shirts. Hergebruik van restmateriaal zonder het milieu extra te belasten!

Deze eerste Reclycled Fabric collectie heeft een natuurlijke en basic uitstraling door de kleuren wit, zand en grijs. Het is een nonchalante mix van een eenvoudig breedte streepdessin en uni-structuurstof met een natuurlijke look. Mooi door hun eenvoud en zeer toepasbaar in lichte interieurs waar natuurlijke materialen zoals hout, steen en beton ook aanwezig zijn.

Gordijnen personaliseren met de Happy Lock

De Recycled Fabric is net als andere stoffen te personaliseren met de Happy Lock. A House of Happiness maakt hiermee gordijnen uniek en origineel. De Happy Lock confectie wordt toegepast in plaats van de traditionele onderzoom en zijnaden afwerking. Er kan gekozen worden uit 3 kleuren garenafwerking: stoer antraciet grijs, fris wit en vrolijk oranje. Voor het spannendste effect wordt een kleur garen gebruikt die het meest van de stofkleur afwijkt.

Kussens

Bij deze gordijnstoffen zijn ook 2 stoere kussens verkrijgbaar die ook met een frisse oranje lockrand afgewerkt zijn. Kussen Recycle-print met opdruk : You can’t buy happiness but you can buy recycled fabrics and that’s pretty close!

Meer informatie: www.ahouseofhappiness.com 

Publicatiedatum: 5 augustus 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Tip om gordijnen uit te kiezen en kopen

Zorg voor sfeer met plisségordijnen, vitrage of o...

Inbetween en waveplooi

Zeer soepel vallende inbetween met een grafisch mo...

Gordijnen opmeten: hoe doe je dit?

Bij nieuwe gordijnen uitkiezen, is het een kwestie...

Tips om je gordijnen te reinigen: afstoffen of wassen?

Gordijnen wil je zo lang mogelijk mooi houden. Kun...

Pure Curtains

Pure® Curtains, een collectie van ambachtelijke g...

VOUWGORDIJNEN ook TDBU

Vouwgordijnen vaak te duur ? Kijk dan eens wat wij...
Advertentie