Foto: raamdecoratie-

Raamdecoratie.com nu ook in België

Hoe makkelijk gaan we vanuit België met de trein een dagje shoppen in Amsterdam of pikken we vanuit Nederland niet eens een winkeldagje Antwerpen?

Je merkt er niet van dat je eigenlijk in het buitenland boodschappen doet. Met webwinkels ligt dat iets anders. Zij zijn vaak wél landgebonden en ook is de verwerking van het btw-systeem in België en Nederland niet gelijk. Je ziet daarom regelmatig dat er webwinkels naast een .nl site ook een .be-versie lanceren. De aankoop- en productvoorwaarden blijven gelijk maar, en dat is eigenlijk het allerbelangrijkste: met een landgerichte website kan er een veel betere regionale service verleend worden.

Klantgerichter werken door kortere lijnen

Hoe dichter een ondernemer bij de consument staat des te betere service hij kan leveren. Raamdecoratie.com levert, naast Nederland, momenteel ook al in België als Duitsland. Bij Raamdecoratie zijn ze echter van mening dat het altijd beter kan. Om die reden heeft ook deze partij ervoor gekozen, om naast de .nl site een .be webshop te openen; namelijk: be.raamdecoratie.com. Zo kunnen zij je nog beter van dienst zijn met advies over lamellen, jaloezieën rol-, vouw- en plisségordijnen of het inmeten van (dak)vensters.

Kies je raamdecoratie naar echte stalen

Net zoals dat vanaf de .nl-versie het geval is kan je ook via de Belgische Raamdecoratie.com kosteloos stalen aanvragen om te kijken of de door jou gekozen raambekleding ook daadwerkelijk de kleur heeft die je ervan verwacht. Kwaliteit, kleur en uitstraling zijn vanaf een beeldscherm namelijk lastig te beoordelen. Op BE.Raamdecoratie.com kan je precies zien hoe je de kleurenstalen aanvraagt en wanneer je ze ontvangt. Kortom, als België klaar is voor een nieuw adres met hoogwaardige kwaliteit aan raamdecoratie voor een lage prijs? Bij Raamdecoratie.com staan ze vanaf heden op BE.Raamdecoratie.com voor je klaar!

Reacties