Nieuwe gordijnentrend A House of Happiness

22 Februari 2014

Gordijnenmerk A House of Happiness introduceert een nieuwe toepassing: speels, spannend see-through effect met 3D landscaping gordijnen.


Het gordijnenmerk A House of Happiness introduceert een nieuwe gordijnentrend; de 3D landscaping in vervaagde kleurvarianten indigo, grijs, taupe en paars. De 3D landscaping gordijnen zijn geïnspireerd op de natuur en de dessins van landschappen. Met deze unieke toepassing wordt ingespeeld op de trend van gelaagdheid en het combineren van verschillende materialen en dessins.

De transparante voile bedrukt met een floraal landschap laat zich heel goed combineren met een in tye-dye stijl bedrukt gordijn erachter. Het resultaat? De twee verschillende dessins versterken elkaar en vormen samen een nieuw levendig schouwspel met een speels en spannend see-through effect. Door de decoratieve voile te gebruiken als roomdivider kan een vertrek op een subtiele manier ingedeeld worden voor meerdere functies. Voor wonen en slapen bijvoorbeeld.

Vanaf februari is deze nieuwe toepassing in verschillende inspirerende en nieuw gestylde settings te zien in de vier gordijnenfabrieken van A House of Happiness verdeeld over Nederland; iedere vrijdag geopend voor consumenten. Hier worden ook voorbeelden getoond hoe gordijnen op verschillende manieren opgehangen kunnen worden, zoals met een regelmatig golvende wave-confectie of als strak vouwgordijn. Bij de nieuwe 3D landscaping toepassing levert A House of Happiness ook weer een aantal nieuwe decoratieve kussens.

Meer informatie: www.ahouseofhappiness.com

Publicatiedatum: 22 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Gordijnen opmeten: hoe doe je dit?

Bij nieuwe gordijnen uitkiezen, is het een kwestie...

Inbetween en waveplooi

Zeer soepel vallende inbetween met een grafisch mo...

Tips om je gordijnen te reinigen: afstoffen of wassen?

Gordijnen wil je zo lang mogelijk mooi houden. Kun...

Tip om gordijnen uit te kiezen en kopen

Zorg voor sfeer met plisségordijnen, vitrage of o...

Pure Curtains

Pure® Curtains, een collectie van ambachtelijke g...

VOUWGORDIJNEN ook TDBU

Vouwgordijnen vaak te duur ? Kijk dan eens wat wij...
Advertentie