string(1) "a"

KARWEI inspireert met mooie, kwalitatieve basics

Rustig en sfeervol interieur: houd het licht en luchtig met gebruik van de juiste materialen en kleuren

Na een drukke dag kom je het liefst thuis in een woning waar je helemaal tot rust komt. Een luchtig, maar toch sfeervol interieur. Dat creëer je met de juiste basics: neutrale items die het in elk huis goed doen en multi-inzetbaar zijn. Die perfecte vloer die nooit verveelt bijvoorbeeld, dat kleurtje op de muur dat jarenlang meegaat of een fijn gordijn dat bij elke inrichting past. Maar de ene basic is de andere nog niet. Kies daarom niet zomaar voor basisproducten, maar voor kwalitatief mooie materialen. KARWEI zet haar favoriete basicsvoor je op een rij.

Vlotte vloer

Kies je voor een lichte vloer, dan creëer je een strak en ruim effect. Een goede basis voor een elegant, minimalistisch interieur. Neem bijvoorbeeld dit witte vtwonen Loft laminaat met een V-groef. Hierop zet je elke stijl neer.

Gi-ga-grijs

Op zoek naar een goed alternatief voor wit? Ga voor grijs: Le Noir & Blanc vliesbehang. Dit heeft een luxe uitstraling door de textuur en geeft de muur rust. Ook vormt het een goede basis voor je meubels en laat het je accessoires er goed bij uitkomen.

Wit: altijd een hit

Met effen, lichte raambekleding creëer je rust in de ruimte. Deze Maatwerk gordijnen Lonneke in de kleur wit passen bij elke woonstijl: industrieel, Scandinavisch of lieflijk. Een klassieker die nooit verveelt.

Goede blikvangers

Kies voor verlichting die goed met je interieur mengt, maar toch een beetje opvalt. Deze tafellamp Lex is een echte blikvanger die het overal goed doet. Naast je bed, op je bureau of in een wandkast.

Basis staat? Inrichten maar! Ook voor je meubels en accessoires kies je het liefst voor basic-vormen en kwalitatieve, mooie materialen. Wat niet mag ontbreken in jouw huis? Vintage-basics, wandrekken en plankendragers. Gebruik je muur om je schatten te showen. Combineer een of meer opbergplankjes voor een mooi geheel. Ze nemen nauwelijks ruimte in en zijn ideaal voor kleine spulletjes.


Ga voor herhaling: de ronde vormen van bijvoorbeeld je trompettafel, bistrostoelen en trompetlamp versterken elkaar. Door maar drie kleuren te gebruiken ontstaat een krachtig beeld met subtiele, zwarte lijnen. En voor de handige mensen onder ons: maak zelf je eigen rekken en tafels met ranke, zwarte stijgerbuizen.

Klik hier voor de Basics top 10 van Karwei

Reacties