Foto: Inside-blinds-raamdecoratie

Inside Belgische raamdecoratie

Elk Inside-gordijn is een puur Belgisch designproduct dat in de eigen ateliers ontworpen en met de beste Belgische stoffen vervaardigd wordt.

Het Belgische Inside is een wereldwijd couturier van raamdecoraties. Door te kiezen voor één centrale productie in België kan Inside alles tot in de kleinste details controleren en topklasse bieden. Veel van de stoffen worden bovendien bij Inside zelf geweven. Dankzij de doorgedreven automatisering worden de gordijnen perfect afgewerkt en voldoen ze aan de hoogste kwaliteitseisen. Bovendien blijven de gordijnen zo toch betaalbaar. Samen met zijn designers en technische specialisten verzekert Inside de hoogste kwaliteit mét garantie. Inside is aanwezig in tal van Europese landen en heeft in heel Europa meer dan 1.500 dealers.

Inside als trendsetter

Met een volledig Belgische productie en een groot aantal stoffen dat het bedrijf zelf produceert, is Inside duidelijk geen volger van trends; Inside maakte ze. Dominique Lampe (oprichter van Inside): “Zowel qua kleuren, prints als stoffen willen we iets anders bieden dan wat er al op de markt is. We houden onze vinger aan de pols en vinden inspiratie in de beste magazines, op beurzen en via trendwatchers waar we nauw mee samenwerken.” Inside is sterk in het eigenhandig bedenken en fabriceren van vernieuwende stoffen. Dominique: “Non-stop vertalen we de nieuwste technologische ontwikkelingen in knappe, hoogstaande stoffen. Zo ontwikkelden we de DuoHstof volledig zelf en zijn we volop bezig met nieuwigheden te ontwikkelen. Belangrijk daarbij is om niet zomaar technisch vernieuwend te zijn; we willen met onze gordijnen een verhaal vertellen en gevoel brengen in elke ruimte.”

Iemand die meer verlangt van zijn interieur, kiest voor INSIDE. Als wereldwijde couturier van raamdecoratie geeft INSIDE stijl aan uw interieur en draagt zo bij tot een mooiere manier van leven. Slechts weinigen kunnen beweren dat ze 100% Belgisch zijn, maar INSIDE kan het! Lokaal worden vouwgordijnen, overgordijnen, rolgordijnen, paneelgordijnen en zelfs een zelfklevende textiel voor raambekleding geproduceerd. Van het weven van de stoffen tot de confectie in eigen atelier en het maken van de profielen door mensen met een beperking, alles gebeurt in België.

Als internationale marktleider in vouwgordijnen introduceert INSIDE een gepatenteerd systeem dat toelaat extreem grote uitvoeringen af te leveren, voor raampartijen tot wel 10 meter breed. De overgordijnen blinken dankzij een aantal innovaties uit in gebruiks- en onderhoudscomfort die u nergens anders vindt. Met Japanse paneelgordijnen creëert u een strak, hedendaags interieur en kunt u zo breed gaan als u wilt door meerdere panelen te combineren. En dit alles met een ruim assortiment aan kleuren, stoffen en zelfs gepersonaliseerde prints en stoffen die kunnen verwerkt worden tot de mooiste raamdecoratie.

De collectie houten jaloezieën speelt dan weer in op de groeiende trend van natuurlijke materialen en geven elke kamer een unieke sfeer die u toelaten te spelen met zonlicht en schaduw. Tenslotte is er nog de innovatie van de laatste jaren in raamdecoratie: Squid. Een transparante zelfklevende textielfolie die blikken buiten houdt, het licht binnenlaat en het zicht naar buiten toe niet blokkeert.

Waar u ook op zoek naar bent, INSIDE weet u ongetwijfeld te bekoren met luxueuze stoffen, onderhoudsvriendelijke producten en de allerlaatste trends die een grote meerwaarde voor uw woning betekenen. Want ramen met smaak kennen maar één dresscode en dat is die van INSIDE. INSIDE is een familiaal bedrijf en werd in 1992 opgericht en is gelegen te Roeselare waar innovatie hoog in het vaandel wordt gedragen. Hoewel het bedrijf zich situeert in een klassieke industrie (textiel) is het toch dagdagelijks bezig met vernieuwde projecten. Het betreft onder meer samenwerkingen met bloggers, kunstenaars, digitalisering, TV opnames, etc. Het bedrijf heeft België als thuismarkt maar is internationaal actief met onder andere verdeelpunten in Nederland, Frankrijk, Zwitserland, Monaco en Luxemburg en realiseert een omzet van circa 10 miljoen EUR met een 75-tal werknemers.

 

 

Reacties