Foto: sf-houten-jaloezie-holland-haag-catch

Holland Haag start met harde raamdecoratie op maat onder de naam CATCH!

In 2016 lanceerde Holland Haag een gordijnstoffencollectie voor jong wonen onder de naam CATCH.

Deze collectie werd in 2017 uitgebreid met een trendy aanvulling in mooie eigentijdse stoffen. CATCH staat voor een moderne collectie op een commercieel prijsniveau en is vooral een leuke collectie voor de consument met een kleinere portemonnee. Jong en eigentijds wonen hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn! Daarnaast hebben alle CATCH artikelen een goed verdienmodel voor de detaillist.

De merknaam CATCH is inmiddels een begrip bij menig woninginrichter en daarom lanceert Holland Haag onder deze naam een nieuwe productlijn, te weten, harde raamdecoratie op maat. De CATCH harde raamdecoratiecollectie is een complete collectie bestaande uit houten en aluminium jaloezieën, rolgordijnen, enkele en dubbele plisségordijnen en vouwgordijnen. Deze productlijn is perfect te combineren met de bestaande CATCH gordijnstoffencollectie. De harde raamdecoratiecollectie bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten. De horizontale jaloezieën, Plissés en rolgordijnen zijn allen van Nederlands fabricaat. De hele productlijn wordt op overzichtelijk wijze gepresenteerd in één handzaam boek en is 24/7 online te bestellen! Dankzij het Nederlandse fabricaat, worden allen CATCH raamdecoratieproducten uitzonderlijk snel geleverd.

De CATCH harde raamdecoratie lijn bestaat uit de volgende producten:

ROLLER: rolgordijnen in 5 verschillende kwaliteiten, transparant, verduisterend en semi-verduisteren met in totaal 70 kleuren.
WOOD: houten jaloezieën in 5 verschillende structuren met in totaal 39 kleuren.
ALU: aluminium jaloezieën in 3 verschillende kwaliteiten en 5 lamel-breedtes, met in totaal 58 kleuren.
UNO: enkele plisségordijnen in 3 kwaliteiten, o.a. vlamvertragend en metallic look, met een keuze uit 15 kleuren.
DUO: dubbele plisségordijnen in 5 kwaliteiten, variërend van transparant tot verduisterend met in totaal een keuze uit 41 kleuren.
BLINDS: vouwgordijnen in 6 kwaliteiten, transparant en gesloten met in totaal keuze uit 54 kleuren en structuren.

ROLLER

Bijzonder aan de CATCH rolgordijnencollectie is dat het ophangsysteem (de hardware) in 7 verschillende kleuren geleverd kan worden, hierdoor kleurt de bovenbak altijd perfect bij de gekozen stof. Het rolgordijn wordt standaard voorzien van afgewerkte steunen met afdekkapjes en een kleurende kettingbediening, die links of rechts kan worden gemonteerd. Daarnaast wordt de onderlat standaard mee gestoffeerd in de stof van het rolgordijn, tenzij men kiest voor een van de 13 stijlvolle meekleurende sierlatten.

WOOD

Houten jaloezieën zijn de trend van dit moment en passen binnen ieder interieur. U kunt kiezen uit diverse soorten, zoals WOOD EASY en WOOD PAINT, een mooie gladde lamel met een glanzende lak of bijvoorbeeld WOOD MISTY of WOOD NATURAL, een basswood kwaliteit met een matte finish. De houten jaloezieën worden allen geleverd in een 50 mm lamel (een zeer populaire maatvoering) en zijn mooi af te werken met meekleurend ladderkoord of een brede ladderband! Daarnaast is er de WOOD COMPOSITE collectie, speciaal voor de natte ruimtes.

ALU

Met de horizontale ALUminium jaloezieën creëert de consument een sfeervolle ruimte, vanwege de prachtige lichtinval. Er kan gekozen worden uit diverse lamelbreedtes, namelijk 16mm, 25mm, 35mm, 50mm en 70mm! Er is keuze uit lamellen met een glanzende of matte afwerking, met een structuur, print of reliëf. In totaal is er keuze uit 58 kleuren en metaal tinten! Alle jaloezieën worden op maat gemaakt. De collectie ALUminium jaloezieën is eveneens verkrijgbaar met een mooie brede meekleurende ladderband.

UNO/ DUO

De UNO plisségordijnen bestaan uit een enkel geplooide stof, DUO plisségordijnen bestaan uit een dubbele stof. UNO plisségordijnen zijn verkrijgbaar in een vlamvertragende variant en semi-transparante stoffen, in veel naturel- en grijstinten. Bij de DUO plisségordijnen kan worden gekozen uit semi-transparante en verduisterende stoffen.
Er is keuze uit 3 modellen:
Model 1: Vast stofpakket
Model 2: Top Down/Bottom up (beweegbaar stofpakket)
Model 3: Day & Night waarbij een combinatie gemaakt wordt van 2 stofpakketten
Om de plisségordijnen helemaal op maat samen te stellen kan worden gekozen uit een bediening met trekkoord of met handgreep. Daarnaast kunnen de plisségordijnen nog worden voorzien van zijgeleiding. Plissé gordijnen zijn geschikt voor veel ruimtes in huis en hebben veel praktische voordelen!

BLINDS

De vouwgordijncollectie van CATCH is overzichtelijk gemaakt en bestaat uit twee onderdelen, de collectie NATURAL blinds en PAINT blinds. De NATURAL blind collectie bestaat uit transparante stoffen, waaronder een vlamvertragende kwaliteit van Trevira CS. De PAINT blind collectie bestaat uit dichte stoffen met diepe kleuraccenten, gecombineerd met commerciële natureltrends.

EASY FIX

Easy Fix is een voorzetsysteem voor kunststof kozijnen, kiep/kantelramen en/of deuren. De ROLLER, ALU (lamelbreedte 16mm en 25mm) en UNO/DUO plisségordijnen kunnen perfect passend geplaatst worden m.b.v. dit voorzetsysteem. Dit systeem kan geplaatst worden zonder boren of schroeven! Er zijn 2 uitvoeringen; EASY FIX MAGNET met een magneetstrip en EASY FIX CLIP, waarbij het systeem bevestigd wordt met behulp van clips. Ideaal voor een snelle, zeer gemakkelijke montage.
CATCH biedt een oplossing voor consumenten die hun inrichting op een betaalbare manier een persoonlijk tintje willen geven. Het is een collectie waaruit de consument eenvoudig en gemakkelijk een goede keuze kan maken. Door het overzichtelijke online bestelprogramma wordt de klant stap voor stap meegenomen in het keuzeproces.

Voor meer informatie: www.catchcurtains.com.

Reacties