Foto: Gordijnstoffen Holland Haag

Gordijnstoffen met cachet

Stoffen met een grootstedelijk karakter en een Nederlands accent.

Met “Cachet” introduceert Holland Haag een nieuwe hoogwaardige collectie van mooie eigentijdse stoffen met een luxe uitstraling. Cachet staat voor een collectie met toegevoegde waarde. Deze toegevoegde waarde vindt u onder andere terug in de extra hoogte van de stoffen en het gebruik van exclusieve garens. De collectie bevat veel stoffen met verfijnde weefsels en met subtiele dessins. De finesse zit in de kleine structuren en het spel tussen mat en glans garens.

Zo is er een stof met een exclusief jumbo patroon met lurexgarens (Zurich) en zijn er stoffen met een 3D reliëf (Chicago en Dallas). Daarnaast is er een kamerhoge velours in maar liefst 24 kleuren (Boston).

Door de diepe warme kleuren van deze collectie, brengt Holland Haag met Cachet, sfeer en luxe in iedere woonruimte. Met Cachet wordt er een omgeving gecreëerd waarin warmte en gezelligheid voorop staan. De collectie bevat veel zachte aaibare materialen met verfijnde en subtiele patronen. Deze Holland Haag collectie is ontwikkeld met de globalisering van de wereld in het achterhoofd. De collectie heeft een “groot stedelijk” karakter met een Nederlands accent.

Alle artikelen in deze collectie hebben de namen van grote metropolen verspreidt over de wereld. Kies de stoffen van Cachet voor een luxe eigentijds interieur met een grootstedelijk karakter en een vleugje Nederlandse nuchterheid.

Melbourne

Melbourne is een kamerhoge jacquard geweven gordijnstof gemaakt van polyester met een eco-verzwaringskoord. De stof heeft een all-over dessin met een klein raster wat u momenteel veel terugziet in de mode. Het patroon heeft een natuurlijk verloop. Deze gordijnstof is geweven op een hele dichte ketting en is daarom zeer verfijnd uitgewerkt.
Het mooie kleurenpalet bestaat uit 12 kleuren, en bevat kleuren als taupe, grijs en naturel, aangevuld met warme oker en petrol tinten.
De Melbourne valt erg mooi soepel, is goed wasbaar en heeft nauwelijks krimp. Echt een mooie hoogwaardige weefstof!

Paris

Een taft mag niet ontbreken in onze hoogwaardige collectie CACHET! Paris is een kamerhoge taft, met een rijke glans. Deze taft valt soepel, maar heeft toch body. Gevoerd met een molton of met een gewatteerde voering komt deze stof het beste tot zijn recht.
De luxe uitstraling en subtiele glans van de stof worden benadrukt door het uitgebreide kleurenpallet van maar liefst 40 kleuren, allen uit voorraad leverbaar.
Deze polyester taft heeft een goede lichtechtheid, is goed wasbaar en heeft nauwelijks krimp.

 

 

Reacties