Foto: image006 (1)

Artex introduceert nieuw gordijnmerk: Lof79

Artex, de toonaangevende Nederlandse fabrikant van woningtextiel, introduceert het nieuwe gordijnmerk Loft79.

De collectie van Loft79 staat in het teken van toegankelijke luxe en hoogstaande kwaliteit. Met het nieuwe merk breidt Artex haar aanbod in de Benelux uit om zo nog beter aan te sluiten bij de behoefte van de moderne consument. 

“Met de toevoeging van Loft79 aan ons merkaanbod, bestaande uit Artelux, De Ploeg, Kendix en Your Edition, is de collectie van Artex goed afgestemd op de Benelux markt. De introductie ondersteunt ons streven om voortdurend het aanbod te innoveren om zo naadloos aan te sluiten bij de consumentenbehoefte en de continu veranderende vraag naar gordijnen te beantwoorden”, aldus Kees van Leeuwen, General Manager Fabrics Division bij Artex B.V.

 Loft79 is ontwikkeld voor de moderne consument; een jonge doelgroep die internationaal georiënteerd is. Ze reizen de wereld af voor inspiratie en volgen de laatste trends via social media. Een vaste collectie die aan dit stijlniveau beantwoordt miste nog in de Benelux en vindt nu vorm in Loft79. 

De veelzijdige collectie bestaat onder meer uit transparante en dichte gordijnstoffen, cordon en vouwgordijnen in een up-to-date kleurenpalet. De producten zijn uiterlijk vanaf maart verkrijgbaar via dealers in de Benelux, o.a. gordijnspeciaalzaken, meubelzaken, architecten en bekende meubelfabrikanten.

Bekijk het Loft 79 Lookbook

 

 

Reacties