Foto: 2017/A-House-of-Hapiness.jpg

A House of Happiness introduceert voorjaarscollectie waar je écht blij van wordt.

A House of Happiness is continu op zoek naar duurzame ontwikkelingen, waaronder het hergebruik van materialen.

‘Mensen écht blij maken met een onze gordijnen, dat vinden we naast een mooie kleur of dessin belangrijk’, zegt Johanna Jorritsma, directeur van A House of Happiness. Met de nieuwe voorjaarscollectie speelt de gordijnenfabriek in op spaarzaam omgaan met de wereld en biedt daarbij nét dat extraatje. De collectie van A House of Happiness biedt meer dan 300 verschillende stoffen met meerwaarde: gemaakt van gerecycled garen, zonreflecterend, vlamwerend, verduisterend of combinaties hiervan.

Gordijnen van gerecycled katoen en polyester

A House of Happiness introduceerde eerder al gordijnen met meerwaarde, maar de collectie breidt steeds verder uit! Gordijnstof Double Recycle heeft een isolerende en geluidswerende werking (ISO 354 - ISO 11654) en bestaat deels uit gerecyclede polyester garens. De voorkant van de stof heeft een mooie structuur en de achterkant heeft een zachte fleece optiek. Transparant gordijn Easycare Voile is een zachte geweven voile die niet kreukt en erg gemakkelijk en eenvoudig in onderhoud is. Je wast het gordijn simpelweg uit, hangt het op en kan gaan genieten.

Ook voor de kinderkamer heeft A House of Happiness een nieuwe gordijnstof met meerwaarde. Giraffe Recycle heeft een print van een sierlijke giraffe met lange nek en slanke poten op een verduisterende stof die ook nog eens een isolerende en zonreflecterende werking heeft en voor een deel gemaakt is van gerecycled garen.

Soft tones, zachte, luchtige materialen en een nostalgisch en poëtisch beeld: zeer geschikt om mee tot rust te komen in de slaapkamer of een romantische sfeer te creëren in de woonkamer. Combineer een inbetween gordijn en een overgordijn om makkelijk te kunnen switchen tussen een donkere of lichte kamer. Transparante gordijnstof Lareina met een sierlijk heel subtiel ingeperst dessin in combinatie met gordijnstof Lavida: een rijke stof met een driedimensionaal effect en een klassiek dessin opgebouwd uit subtiel glanzende stipjes. Van stof Lavida heeft A House of Happiness ook sierlijke kussens in een grijze en zachtblauw kleur gemaakt.

Florals and texture appearance: organische vormen en structuren zijn booming!

Florale dessins blijven de hoofdrol spelen, maar met haar voorjaarscollectie biedt A House of Happiness meer: stoffen waarvan de patronen zijn ontstaan door de organische vormen en structuren vanuit de natuur. Hierbij is kleur belangrijk. In het kleurenpalet van de collectie zijn zowel natuurlijke tinten als blauwgroen, warm oranje en goudgeel terug te vinden. Transparante stof Casca heeft een stoer lengte dessin met de uitstraling van een boomschors in mooie, zachte natuurlijke kleuren. Gordijn Marmeris heeft een groot floraal dessin met een gemarmerd blad en een schaduwblad geprint op een zachte gladde structuurstof, in een natuurkleur met goud accent en een zacht zeegroene kleur.

Bepaal zelf het verschil!

In haar collectie heeft A House of Happiness meer dan 1500 verschillende gordijnstoffen, waarvan 300 met meerwaarde! Alle gordijnen van A House of Happiness worden op maat geconfectioneerd voor een betaalbare prijs. Inspiratie opdoen voor alle mogelijkheden of benieuwd naar onze collectie? Kijk op onze website www.ahouseofhappiness.com of bezoek een winkelier in de buurt.

Reacties