Foto: 2015/House-of-Happiness-gordijnen-HappyColors-voorjaarstrend.jpg

A House of Happiness gordijnen: Happy Colors

Alles kan in gordijnen; lijnen, figuren en contrasten. A House of Happiness speelt hierop in met de voorjaarstrend Happy Colors.

De eerste voorjaarszon, fluitende vogels en naar buiten; alles kan weer! In onze Happy Colors trend kan ook alles, zegt Mascha Bos (product designer A House of Happiness). Prints en geometrische vormen in aparte kleurcombinaties en asymmetrie. Zachte pastellen in combinatie met power kleuren zoals koraalrood of contrastrijk met zwart/wit. Het effect is een samenhangend kleur- en lijnenspel.

Alles kan; ook dubbele raambekleding!

Dubbele raambekleding is nog mooier dan een enkel gordijn’, vertelt Mascha. ‘Een combinatie van hoge gordijnen met een vouwgordijn in een andere tint is prachtig. Ook in de Happy Colors trend is een vouwgordijn met een gordijn goed te combineren. Deze combinatie is namelijk ideaal voor ruimtes die moeilijk huiselijk te maken zijn zoals hele hoge of hele grote kamers. Maar ook in minder grote woningen kan dubbele raambekleding een must zijn, bijvoorbeeld om inkijk te voorkomen of bij een minder mooi uitzicht. Van Happy Colors gordijnen word je echt blij! Het gestreepte gordijn (Nuevo 6) krijgt een nog frissere uitstraling door de combinatie met het smaragdgroene vouwgordijn (Donna 42). De kussens HAPPY COLOUR en kussen BUTTON geven de finishing touch in deze trend.

Kies de kleur die bij je past en maak je gordijnen uniek

De Happy Color trend biedt meer dan 500 uni gordijnen in frisse kleuren en verschillende structuren. Maak je gordijnen nog unieker met een gekleurde Happy Lock afwerking, bijvoorbeeld in vrolijk oranje. Of combineer meerdere verschillende gekleurde stofbanen in 1 gordijn.

Meer informatie: www.ahouseofhappiness.com

Publicatiedatum: 23 maart 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties