Linnen (vouw)gordijnen

Liz gordijnen. Linnen, inbetween en zijde. Linnen gordijnen creëren een stoere en nonchalante sfeer. Gratis gordijnadvies bij je thuis, direct sfeergevoel!

Linnen Gordijnen

We zijn gek op de stoere en nonchalante sfeer die je creëert met linnen gordijnen en vouwgordijnen. Van zwierige en luchtige inbetweens bij openslaande deuren worden we helemaal gelukkig en stoere stevige linnen geeft de kamer een nonchalante leefsfeer die geweldig past bij robuust houten tafeltjes, wollen poefjes en matte wanden.

En het leuke is dat bij deze stoffen een neutrale kleur nooit saai is; door de weving in de stof ontstaat er zoveel leven dat het altijd veel sfeer geeft.
Kleuren zijn het mooist op echte linnen. Maar echte linnen heeft ook nadelen: het kreukt, krimpt bij droog weer, en krimpt vaak tot 5 % na een wassing (dit is 15 cm bij een hoogte van 3 meter!) en het verkleurt in de zon.
Als je dat allemaal voor lief neemt hebben we prachtige tinten echte linnen, van heel grof tot heel transparant. En stonewashed linnen in zachte pastels.

Grote collectie wasbare linnen voor jarenlang woonplezier

Al onze leveranciers weten het; van een mooie wasbare linnenlook worden we hebberig. Inmiddels hebben we overal de krenten uit de pap gehaald en een hele grote collectie prachtige linnenlook samengesteld. Van luchtig inbetween tot grof en stevig.
Prachtige tinten, soepel vallend (!), wasbaar in het wolwasprogramma van de wasmachine, geen kreuk, nauwelijks krimp. En vrijwel niet van echt te onderscheiden. De tint die je zoekt bij de muren en de vloer om precies de perfecte sfeer te creëren zit er altijd bij. De grote voorbeeldstalen laten direct het verschil zien dat deze gordijnen maken in de kamer.

Profielfoto van LIZ Gordijnen
LIZ Gordijnen
Buitenrustplein 8, 2271 HD  Voorburg