Gordijnen

Gordijnen hebben we niet alleen voor de sier, maar hebben wel degelijk diverse functies. Ze geven sfeer en bescherming zoals u het wilt.

Design-gordijnen

Gordijnen hebben we niet alleen voor de sier, maar hebben wel degelijk diverse functies. Ze geven sfeer en bescherming zoals u het wilt. Gordijnen zijn er diverse soorten, het design kan belangrijk zijn voor de gewenste sfeer in uw woning. Wij hebben meer dan 1000 stalen van diverse merken in onze showroom.Een voorbeeld van de collectie is misschien wel de aHouseofHappiness collectie. En heel mooi, de mensen komen uit het gehele land om in ons knusse atelier de volle aandacht te krijgen die ze verdienen. Verder hebben we merken als Vadain, Holland Haag, Artelux, Eijffinger, DePloeg en Headlam

Gordijnen Op Maat Bestellen

Kwantex-wonen is al jaren het online adres om uw gordijnstoffen op maat te kopen. Wij leveren diverse kwaliteitsmerken en kunnen voordelig een kant-en-klaar gordijn op maat leveren. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen de stof te bestellen. Wij vervaardigen de mooiste gordijnstoffen in ons eigen atelier en zien de meerwaarde van persoonlijk contact. Bel ons gerust voor advies bij de zoektocht naar uw droomgordijn of vitrage Een tip voor u is misschien de Eijffinger pagina.

Gordijnmerken

Wij leveren vele gordijnmerken:

 

 

Meer informatie

voor meer informatie klik hier