Duo rolgordijn, mooi én handig

Het duo rolgordijn is de ideale combinatie van de stijl van een horizontale jaloezie en de functionaliteit van een rolgordijn.

Maximale flexibiliteit

Bent u iemand die de mate van lichtinval in huis belangrijk vindt? En wilt u dit makkelijk zelf reguleren? Dan is een duo rolgordijn wellicht iets voor u. Door de combinatie van een doorschijnende baan en een niet-doorschijnende baan kunt u namelijk zelf exact de mate van inkijk en lichtinval bepalen. En gedurende de dag en avond kan uw wens en dus de stand van het gordijn veranderen. Met een duo rolgordijn kiest u voor stijl en flexibiliteit.

Hoe werkt een duo rolgordijn?

Een duo rolgordijn bestaat uit twee banen oftewel stoflagen. Deze kunnen los van elkaar bewegen en kunnen elkaar als het ware kruizen. Via een ketting bedient u het mechanisme eenvoudig om de lichtinval en inkijk te bepalen. Een van de banen is ondoorzichtig, de ander is transparant. Door de positie van de banen ten opzichte van elkaar in te stellen kiest u voor een lichte of donkere kamer en voor privacy of openheid.

Sfeer en stijl afgestemd

Met een duo rolgordijn kunt u de sfeer in de kamer elk moment aanpassen op uw wensen. Dat is ideaal omdat de verschillende momenten van een dag vragen om een andere mate van licht en inkijk. In de ochtend wilt u bijvoorbeeld graag veel licht en openheid, in de middag wilt u de zon die op het raam staat weren en 's avonds heeft u meer behoefte aan privacy zonder daarbij het licht van buiten te blokkeren. Een duo rolgordijn heeft een schitterende moderne uitstraling, in welke positie deze zich ook bevindt. U heeft de keuze uit een standaardmodel met een montageprofiel of een exclusief model met aluminium cassette.

Online duo rolgordijnen bestellen

Duo rolgordijnen kunt u eenvoudig online kopen. Dat zorgt er niet alleen voor dat u gegarandeerd bent van de laagste prijs maar ook dat u precies het exemplaar bestelt dat past bij uw smaak. Ze zijn verkrijgbaar in pracht tinten hetgeen u de mogelijkheid geeft een duo rolgordijn uit te zoeken dat perfect past bij uw interieur. U stelt uw duo rolgordijn zelf samen nadat u uw raam heeft opgemeten. U kiest of u het standaardmodel of de aluminium cassette wilt en vult uw maten in. Ook de stof en de kleur van de banen kunt u uitkiezen. Ook de stof en de kleur van de banen kunt u uitkiezen. Ook de kant waar de ketting om het gordijn te bedienen zit, kan afgestemd worden op uw behoefte. Geniet zo volop van de sfeer die het zonlicht ons brengt.