Binnenkijken bij: Petra en Jan

Houten jaloezieën met een zichtbare houtnerf voegen direct warmte toe aan je interieur.

In deze prachtige woning woont Petra. Ze vertelt ons meer over haar keuzeproces voor de nieuwe raambekleding: ‘’Toen we in dit huis gingen wonen, hebben we het helemaal opnieuw gestyled. We begonnen met het kiezen van de verf en het behang. Daarna hebben we de raamdecoratie gekozen.’’ Op deze manier kun je alle interieur elementen op elkaar afstemmen en ontstaat er een krachtig eindresultaat. Voor de raamdecoratie bezocht Petra Deco Enzo uit Venhuizen. Zij zijn één van de Zonnelux verkooppunten.

Natuurlijke uitstraling en dezelfde raamdecoratie in iedere woonruimte

‘’We hadden een paar wensen voor onze raamdecoratie, namelijk een natuurlijke look én overal dezelfde raamdecoratie voor een uniforme uitstraling. Voor de rest stonden we er vrij neutraal in.’’ Petra koos voor grijsbruine houten jaloezieën met een zichtbare houtstructuur (kleurnummer 8799, lamelbreedte van 50 mm).

Prachtige combinatie met donkere kozijnen

‘’We zijn er heel erg blij mee. De houten jaloezieën passen in iedere ruimte en vormen een mooie combinatie met de grijze kozijnen.’’ De grijsbruine houten jaloezieën geven het interieur een stoere, chique uitstraling. In het interieur van Petra passen de jaloezieën perfect bij de modern klassieke woonstijl met een chique uitstraling.

Meer informatie

Wil je de mogelijkheden voor raamdecoratie in jouw woning bekijken? Bezoek dan een Zonnelux specialist bij jou in de buurt of vraag een telefonisch adviesgesprek aan.