Golfplaat Vintage Salty Green

Voor een stoere en karakteristieke touch in elke ruimte. Bij Woodindustries hebben wij een ruim assortiment dat nergens anders goedkoper te vinden is.

Bij Woodindustries presenteren we met trots onze golfplaat Vintage Salty Green. Op de foto kunt u al een glimp opvangen van de unieke uitstraling van deze golfplaat. Wat Woodindustries onderscheidt, is de ruime keuze aan golfplaten die nergens anders voor een lagere prijs te vinden zijn. We bieden een breed scala aan robuuste platen die perfect geschikt zijn voor diverse toepassingen, zoals wandbekleding, bekleding van een bar, het decoreren van een tuinhuisje of zelfs als dakbedekking.

Bij Woodindustries hebben wij een ruim assortiment dat nergens anders goedkoper te vinden is. Je kan je eigen robuuste golfplaten uitzoeken en we maken ze op maat indien nodig! Ook bezorgen en monteren doen wij indien gewenst. Prijzen zijn op aanvraag. Mail of bel ons voor meer informatie. Of kom langs in onze showroom in Groot-Ammers of Woerdense verlaat. Deze golfplaat kost €39,95 per m2. let op: circa 175 m2 beschikbaar!

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website.