Foto: Stoov

Geniet van een knusse nazomer met een stijlvol warmtekussen

Het is tijd voor een mooie nazomer!

21 September 2023

Voor diegenen die graag de warmte van de zomeravonden nog even vasthouden, heeft Stoov, bekend van de warmtedekens- en kussens, de perfecte oplossing. Zij delen twee tips, namelijk het One warmtezitkussen en de Big Hug warmtedeken, die je niet alleen warmte bieden, maar ook een stijlvolle accessoire zijn voor binnen en buiten. En met keuze uit verschillende stoffen, kleuren en stijlen zit er altijd een match voor je tussen!

Warmte ‘on the go’

De Stoov One is een compact warmtezitkussen dat gemakkelijk overal mee naartoe genomen kan worden. Of je nu plaatsneemt op een bankje in de achtertuin of in het park, of ’s avonds nog naar het strand gaat, de One zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van behaaglijke warmte. Door zijn draadloze en platte ontwerp kun je de One neerleggen waar je maar wilt. Dankzij de compactheid en het lichte gewicht is het ook de perfecte reisgenoot voor iedereen die nog een vakantie in het vooruitzicht heeft.

De warmtezitkussens zijn 40x40 cm en te verkrijgen in verschillende stoffen en kleuren. Zo kun je kiezen voor de Knitted Old Pink of de Woolly in allerlei kleuren, zoals Woolly White, Woolly Beige of Woolly Graphite. Ook is de One er tijdelijk in een grote editie, de Two, twee keer zo groot en dus perfect voor op een bankje in de tuin.

Grootse warmte voor grote koukleumen

Voor de echte koukleumen is de Big Hug warmtedeken van Stoov de ideale oplossing. Het grote oppervlak geeft namelijk extra veel warmte af. De warmtedeken is ideaal om over je favoriete tuinstoel te draperen, en dankzij het draadloze en oprolbare ontwerp kun je de warmtedeken ook gemakkelijk meenemen. Of je nu met vrienden op het strand zit of op pad gaat voor een romantische avond onder de sterren, de Big Hug zorgt ervoor dat je niet naar huis hoeft zodra het afkoelt.

Naast de reguliere Big Hug (40 x 110 cm) is er ook een XL-variant (45x135 cm) verkrijgbaar. Beide afmetingen zijn beschikbaar in Original Grey of de zachte Woolly-uitvoering, die beschikbaar is in vier verschillende kleuren.

Mooi voor binnen én buiten

Wanneer je na je avonturen naar huis terugkeert, kunnen de Stoov-warmtekussens en -dekens ook dienen als aanvulling op je interieur. De warmteproducten zijn niet alleen stijlvol, ze zijn ook slim. De producten van Stoov zijn oplaadbaar en kun je, wanneer opgeladen, zonder stroom gebruiken. Ze verwarmen je daarnaast met een innovatieve infraroodtechnologie en hebben drie warmtestanden.

Reacties