Focus Agorafocus hanghaard

De Focus Agorafocus is een slim ontworpen, houtgestookte hanghaard met een draaibare vuurhaard of een vast onderstel.

Deze centrale open haard, met glazen panelen, is slim ontworpen en blijft een discrete bestseller. Het kan worden opgehangen met aanpasbare richting of op een basis worden geplaatst.

Met een brandscherm van glazen panelen is het vuur vanuit alle hoeken zichtbaar. Met een bescheiden diameter van 63 cm neemt deze subtiele haard weinig ruimte in beslag, terwijl het toch een elegante 360° lichtstraal door de kamer verspreidt.

De eenvoudige installatie en onderhoud, samen met de uitzonderlijke warmteafgifte, vormen een perfecte aanvulling op de esthetische prestaties van dit model.

 De Focus Agorafocus is een slim ontworpen hanghaard op hout met een draaibare vuurhaard of een vast onderstel. Achter glazen ruiten heeft deze haard een subtiel ontwerp met een diameter van slechts 63 cm of 85 cm, waardoor hij er eenvoudig en discreet uitziet. Het glazen paneel biedt een panoramisch zicht van 360° op het vuur, waardoor je vanuit alle hoeken kunt genieten.

De houthaard vereist eenvoudig onderhoud (as kan gemakkelijk worden verwijderd) en biedt een uitzonderlijke warmteafgifte. Deze Focus haard is in 1989 ontworpen door Dominique Imbert en is een van de eerste haarden ter wereld met gebogen ruiten, waardoor de transparantie van de vlammen ongehinderd aan iedereen wordt getoond.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.