Foto: Montel_2023_NOXX

Dit zijn dé 3 must-have banken voor Oktober Woonmaand.

Met trots introduceert Montèl, de grootste zitspecialist van Nederland, haar drie nieuwste banken tijdens de Oktober Woonmaand.

13 Oktober 2023

Geïnspireerd door de laatste woontrends, combineert Montèl elegantie met functioneel comfort in deze drie favorieten. 

Maak kennis met de Noxx, Icon & Wave ?

Deze drie banken, de Montèl Noxx, Wave en Icon, zijn volledig aanpasbaar naar jouw wens. Bepaal zelf de opstelling, het formaat, de kleur en de bekleding die bij jouw stijl passen. Deze drie banken zijn meer dan alleen zitmeubels; ze zijn een verfijnde uitdrukking van persoonlijke stijl en comfort. Ontdek deze ultieme must-haves en maak jouw interieur herfst-klaar!

Ga voor Cozy Comfort Chic met de Montèl Noxx. Royaal gevulde luxe lage banken en warme aardse tinten: het recept voor een relaxte lounge-sfeer. De plek om even bij te komen en op te laden.

Montèl Icon, drie-zits, in stof vanaf  €1299  (excl. sierkussens)

Kies voor Cool Retro Glamour met de Montèl Wave. Een nostalgische terugblik naar de jaren zeventig met hedendaags comfort. Een statement vintage piece met ronde vormen en glamorous details.
Montèl Wave, hoekbank, in stof vanaf €1599 (excl. sierkussens)

Oktober woonmaand
Elk jaar vieren we in Nederland de Oktober Woonmaand. Deze traditie is ontstaan doordat veel mensen na de zomerperiode meer tijd binnenshuis doorbrengen en verlangen naar vernieuwing en gezelligheid in hun interieur. 

Reacties