Model 2120 van Wave Design is een ware blikvanger

Wave heeft verschillende afzuigkappen ontworpen, speciaal voor kookeilanden, die niet alleen zorgen voor het afvoeren van kookluchten en vocht, maar ook een esthetisch statement vormen.

fotografie: Manola van Leeuwe - fotografieplus.nl

Model 2120 van Wave Design is een ware blikvanger binnen de wereld van eilandafzuigkappen, waarbij esthetiek en functionaliteit op een meesterlijke wijze samenkomen. Zijn zwevende ontwerp, met subtiele ophanging aan stalen draden en spindels, belichaamt moderne elegantie.Achter zijn verfijnde uiterlijk schuilt geavanceerde technologie, zoals het krachtige plasmafilter voor efficiënte geurverwijdering tijdens het koken. Met opties voor personalisatie en maatwerk blijft Model 2120 een tijdloze keuze voor wie streeft naar de perfecte balans tussen vorm en functie in de keuken.

Wave heeft verschillende afzuigkappen ontworpen, speciaal voor kookeilanden, die niet alleen zorgen voor het afvoeren van kookluchten en vocht, maar ook een esthetisch statement vormen.

De uitstraling van een eilandmodel wordt grotendeels bepaald door de ophangconstructie. Afzuigunits die hangen aan een schacht, pendels of een frame geven het model een strak, industrieel, of stoer karakter. De lampachtige modellen zijn subtiel, stijlvol en elegant doordat ze hangen aan stalen draden. Deze kappen zijn voorzien van een ingebouwd plasmafilter dat kookluchten optimaal zuivert, inclusief geuren en fijnstofdeeltjes, wat essentieel is voor een gezonde keukenomgeving. Met vernieuwde ledverlichting zorgt Wave voor aangename verlichting. Geen enkele serie toont zo duidelijk de transformatie van afzuigkap naar meubelstuk als deze. Ze,kunnen zelfs worden gezien als lampen die de lucht zuiveren.

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: https://www.wavedesign.nl/