Foto: Ploov

De Ploov in een nieuw jasje: Milieubewust én warm de winter door met Stoov

Stoov lanceert de Ploov in een nieuwe stof: het warmtekussen, dat er niet alleen mooi uitziet – maar ook nog helpt met energie besparen, is nu zachter dan ooit!

22 November 2023

 De wintertijd is van start, het wordt steeds kouder en de feestdagen staan voor de deur. Kortom, het perfecte moment voor Stoov, de Nederlandse bedenker en maker van warmteproducten, om milieubewuste koukleumen en interieurliefhebbers voor te stellen aan hun nieuwste aanwinst, het Ploov warmtekussen in de nieuwe stof ‘Original Melange’. Hoe fijn is het om dit najaar en deze winter op de bank tegen dit extra zachte kussen weg te kunnen kruipen met een goed boek of een spannende film? Of geef een familielid of vriend deze kerst wat warmte cadeau.

Ga voor meer kleur in je interieur
Het Ploov warmtekussen is al langer verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stoffen, maar Stoov heeft dit aanbod nog verder uitgebreid. De Ploov is in een nieuw extra zacht jasje gestoken: de fijne, gemêleerde en delicate stof ‘Original Melange’. De warmtekussens zijn nog zachter, hebben aan beide kanten dezelfde kleur en een matchende rits. Met keuze uit vijf nieuwe kleuren, Light Grey, Mid Blue, Mid Green, Soft Beige en Soft Pink, en twee verschillende maten (45 x 45 cm en 45 x 60 cm) is er een warmtekussen voor elk interieur.

Innovatieve infraroodwarmte
Door de innovatieve infraroodtechnologie van Stoov verwarmt de Ploov Original Melange jouw lichaam zo efficiënt mogelijk. De infraroodwarmte dringt namelijk tot diep in je huid door. Dit zorgt voor een heerlijk zacht gevoel van warmte waardoor je spieren en gewrichten kunnen ontspannen. De Ploov Original Melange beschikt over drie verschillende warmtestanden. In de hoogste stand bereikt het warmtekussen een temperatuur van 42°C. 

Nooit meer klappertanden
Door de geïntegreerde batterij blijf je tot vijf uur lang lekker warm, of kies zelfs voor de grote batterij die tot wel negen uur warmte verzorgt. De warmtekussens zijn dankzij de oplaadbare batterij ook draadloos te gebruiken. Kan jij straks niet meer zonder je Ploov? Neem hem dan gewoon mee tijdens (kampeer) uitstapjes, onderweg op reis of op bezoek bij vrienden of familie.

Reacties