Partner

Technica Nova

Technica Nova is de specialist in audiovisuele en domotica totaaloplossingen van Zuidwest-Nederland.

Bedrijfsoverzicht technica-nova.nl

Spectral Scala

Zoek je in Google naar tv meubels en je krijgt een grote hoeveelheid tv meubels te zien, vaak modellen met een eenvoudige vormgeving en niet het tv meubel

Spectral Scala Serie

Soundbar tv meubel Scala

Het lowboard tv meubel van Spectral

Zoek je in Google naar tv meubels en je krijgt een grote hoeveelheid tv meubels te zien, vaak modellen met een eenvoudige vormgeving en niet het tv meubel waar naar je op zoek bent.

Vandaag de dag ben je op zoek naar een smart tv meubel die helemaal aansluit op het design van je nieuwe smart tv. Smart furniture van Spectral heeft deze modellen, neem bijvoorbeeld de nummer 1 modellijn Scala.

Scala is het ideale smart tv meubel, een echt lowboard meubel toepasbaar voor de soundbar systemen van vandaag. Neem bijvoorbeeld de Sonos Playbar, ideaal te plaatsen in het Spectral Scala model SC1654 en SC1656. Twee soundbar tv meubels die je ontdoen van zichtbare speakers, een wirwar van kabels en die grote subwoofer.

Wil je jouw tv meubel hangend aan de muur, dan zit je met de Scala tv wandmeubels helemaal goed. Doordat Scala koppelbaar is, wordt het mogelijk om je eigen tv wandkast te combineren met gewone klepkasten of ladekasten naast het soundbar tv meubelelement.

Je smart tv aan een draaibare tv-beugel? Ook dat kan bij Scala maar liefst tot 40 kg schermgewicht, de kabels onzichtbaar door de buis en met als bijkomend voordeel geen boorgaten in die nieuwe gestucte muur.

Nog helemaal geen homecinema systeem, maar wel een nieuwe smart tv? Dan is de kans groot dat het tv-geluid totaal niet is wat je gehoopt had, eigenlijk gewoon heel slecht wat logisch is met zo’n platte tv.

De modellen Scala SC1101, SC1651, SC1658 zijn vormgegeven om in dit soundbar tv meubel de Spectral soundbar systemen BRA2 en SCA3 kwijt te kunnen.

 

De gehele serie van Spectral bekijken? klik hier

Meer lezen over
'Spectral Scala'?

meer van deze professional

Sonos Play

De Sonos PLAY:1 speaker is de nieuwste aanwinst in de S...

Ardeno Joy

Ardeno JOY! zorgt voor rust en schoonheid. Door het doo...

Samsung TV, The Frame

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.