Foto: Waterdichte-bluetooth-speaker-Philips-ShoqBox-Mini

Waterdichte bluetooth-speaker Philips ShoqBox Mini

Waterdichte bluetooth-speaker Philips ShoqBox Mini geeft je het beste geluid op ieder terrein.

Muziekliefhebbers die overal en altijd muziek willen luisteren worden op hun wenken bediend met de nieuwe Philips ShoqBox Mini (BT2200). Deze speaker is ideaal om buiten te gebruiken onder alle omstandigheden. Hij lijkt misschien klein, maar qua geluid is hij groots. Door zijn Bluetooth-functionaliteit koppel je eenvoudig je hele muziekbibliotheek aan de speaker zodat je overal en altijd je favoriete nummers bij je hebt.

De ShoqBox Mini: robuust en waterproof

De BT2200 is een innovatieve toevoeging aan de bestaande lijn robuuste Bluetooth speakers van Philips. Je kunt hem overal mee naartoe nemen. Hij is waterdicht en extra stevig. Door Bluetooth en anti-clipping technologie kun je de muziek helder en draadloos streamen. Via de audio-in poort kun je ook andere apparaten met de speaker verbinden. De ingebouwde microfoon zorgt dat je hem ook altijd kunt gebruiken voor je telefoontjes. Het waterdichte omhulsel van de ShoqBox Mini weerstaat alle weerelementen. Door zijn ontwerp kan hij bovendien daadwerkelijk blijven drijven wanneer je hem per ongeluk in het water laat vallen. De batterij is oplaadbaar en zorgt dat je tot wel vijf uur naar muziek kunt luisteren.

De Philips ShoqBox Mini is verkrijgbaar voor €49,99.

International CES Innovations Design and Engineering Award

Wij zijn niet de enigen die enthousiast zijn over de nieuwe ShoqBox Mini. De Consumer Electronics Association (CES) bekroonde de speaker met de 2015 International CES Innovations Design and Engineering Award.

'Bluetooth speakers voldoen aan alle eisen van de digitale generatie', aldus Benjamin Ngo, Audio Business Line Leader bij WOOX Innovations. 'Deze markt is het afgelopen jaar meer dan verdubbeld. Daarom zijn we enorm trots op onze nieuwe toevoegingen aan de bestaande Bluetooth-lijn.'

Meer informatie: www.woox.com

Publicatiedatum: 21 februari 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties