Foto: vifa-speaker-scandinavisch-design

Vifa speakers: music meets Scandinavisch design

Ben je een echte muziekliefhebber en helemaal weg van Scandinavisch design? Dan kun je niet om de speakers van Vifa heen.

We twijfelden nog even of het designitems of speakers zijn, totdat we het geluid hoorden. Toen wisten we het zeker: ze zijn het allebei!

Design is in the detail

De Vifa speakers zijn de perfecte combinatie tussen muziek en design. De mooie stof, afkomstig van de Deense textieldesigner Kvadrat, valt je waarschijnlijk meteen op als je de speakers voor het eerst ziet. Leuk weetje voor de designliefhebbers onder ons: deze stof wordt ook gebruikt voor de beroemde HAY stoelen. Een perfecte match dus! Naast het mooie design draait het natuurlijk om het geluid: elk detail is hoorbaar en elke bass is voelbaar. Met gemak vullen de speakers de gehele ruimte. Zo goed dat je om je heen zult kijken waar dat geweldige geluid vandaan komt en je realiseert dat het toch echt uit die aaibare speaker komt!

From Denmark with love

Is het een tas? Of toch een speaker? Eén ding is zeker: met de Helsinki en Copenhagen speakers van dit Deense merk steel je de show! Het fijne van deze portable Bluetooth speakers is dat ze voorzien zijn van een oplaadbare batterij voor het urenlang streamen van je favoriete muziek. Met de Stockholm soundbar heb je zelfs nog meer streamingopties: draadloos via je eigen WiFi-netwerk, AirPlay of Bluetooth. Of je nu gaat voor een muzikale reis naar... eh, mét Helsinki, Copenhagen of Stockholm: genieten doe je zeker!

Vifa Helsinki speaker € 399,- | Vifa Copenhagen speaker € 699,- | Vifa Stockholm soundbar € 1499,-

Bekijk hier alle speakers van Vifa (verkrijgbaar in verschillende kleuren).

Publicatiedatum: 18 januari 2016

Reacties