Foto: /284185.jpeg

Samsungs Home Entertainment Systeem HT-ES8200 geeft een boost aan het interieur

Alles-in-één-systeem van Samsung voor het afspelen van Blu-ray, DVD, muziek en online content.

Alles-in-één-systeem van Samsung voor het afspelen van Blu-ray, DVD, muziek en online content.

De chaos die veroorzaakt wordt door losse Blu-ray-spelers, versterkers, cd- spelers en ander kastjes is ten einde. Het Samsung Home Entertainment Systeem HT-ES8200 brengt al het gewenste entertainment samen in één oogstrelend systeem.

 

Met het Home Entertainment Systeem HT-ES8200 (400 Watt vermogen) kun je urenlang op hoogstaand niveau genieten van alle entertainment waar jij zin in hebt. Het systeem zélf is ook een genot om naar te kijken: twee slanke speakertorens, een strak vormgegeven subwoofer en een 3D Blu-ray speler in brushed aluminium uitvoering. Met gepaste trots integreer je het systeem in het design van je huiskamer.

Eindeloos entertainment
Vanaf de bank heb je toegang tot iedere vorm van entertainment; van films (3D Blu-ray, Blu-ray en DVD), muziek (CD, mobiele muziekspeler en radio) tot de nieuwste apps. Het systeem heeft een ingebouwde webbrowser en Wi-Fi zodat je óók kunt genieten van online entertainment op bijvoorbeeld YouTube en Facebook. En dat is nog niet alles.

Via Samsungs AllShare Play heb je toegang tot content op mobile devices zoals je smartphone, camera, laptop of tablet. Zo kun je bijvoorbeeld je camerabeelden op de TV bekijken of de playlist uit je smartphone via de speakers van het Home Entertainment System afspelen. Allemaal draadloos! Jouw huiskamer blijft voortaan vrij van rondslingerende kabels.

Tweeluik aan de muur
Het Home Entertainment Systeem HT-ES8200 vormt een perfecte match met Samsungs ES8000 TV. De 3D Blu-ray speler (23mm dun) kun je - net zoals het dunne LED-scherm van de ES8000 TV - eenvoudig met een bevestigingsbeugel aan de muur hangen. Het resultaat: een oogstrelend tweeluik aan de muur.

Het Samsung Home Entertainment System HT-ES8200 is per direct verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 999,- incl. BTW.

Publicatiedatum: 12 juni 2012

Meer informatie: www.samsung.com

Reacties