Foto: 2017-11/Philips-TV-lanceert-luxe-OLED-tv-Ambilight.jpg

Philips TV lanceert luxe OLED tv met Ambilight

Ben je op zoek naar een centerpiece om je interieur die ultieme upgrade te geven? Stop dan maar met zoeken.

De nieuwe OLED tv van Philips TV is namelijk het nieuwste onder de zon als het gaat om design en interieur. Deze gloednieuwe televisie is een stijlvol design-item dat even prachtig oogt als de beelden die hij reproduceert. Het ultra strakke en slanke ontwerp in combinatie met de nieuwste technologische features als OLED, P5 Perfect Picture Engine en driezijdige Ambilight, brengen je woonkamer tot leven als nooit tevoren en transformeren je tv in een ultiem kunstwerk. De nieuwe OLED 973 is begin 2018 verkrijgbaar.

Magisch middelpunt

Excellent is de juiste benaming voor deze nieuwe tv van Philips TV. De OLED-technologie gecombineerd met de P5 Perfect Picture Engine zorgt ervoor dat het jongste lid van de Philips TV familie boven aan het lijstje staat als het gaat om spectaculaire beeldkwaliteit en een superieur en levendig kleurencontrast. Dankzij de OLED technologie wordt zwart pikzwart en springen kleuren van het scherm. Dus of je nu op de bank in je woonkamer aan het relaxen bent of de laatste afleveringen van 'Designated Survivor' ligt te binge-watchen in je slaapkamer; dankzij superieure technologie en een classy ontwerp is er een ultieme consistentie in zowel design, beeldkwaliteit, helderheid, kleur en contrast. Deze OLED 973 zorgt voor de ultieme kijkervaring en brengt beelden daadwerkelijk tot leven als nooit tevoren.

Design to the max

Schoonheid is voorbehouden aan degene die het wil zien, maar het valt niet te betwisten dat de OLED 973 tv ieder interieur voorziet van een piekfijne, exclusieve uitstraling. Deze nieuwe tv staat voor vooruitstrevend Europees design en vakmanschap. Kernwoorden hierbij zijn: stylish, high-end, elegant, duurzaam en classy.

“Ons nieuwste icoon - de Philips OLED 973 ’65 TV - laat een nieuwe fase in Europees design zien. De tv komt met een mooi display waarbij het OLED-paneel voorzien van driezijdig Ambilight achter een extreem dunne glasplaat geplaatst is. Het hoogwaardige 6.1 60 W geluidssysteem is op een innovatieve manier verwerkt in de voet en voorzien van Deens Kvadrat stof voor een indrukwekkende geluidsbeleving en exclusieve uitstraling. Het prachtige design zorgt ervoor dat deze televisie in ieder interieur moeiteloos zijn plekje vindt. De 973 OLED komt met een nieuwe vereenvoudigde afstandsbediening in een unieke shape en een minimum aan knopjes. De afstandsbediening werkt op Android spraakbediening wat zorgt voor een snelle en moeiteloze navigatie.”

Bijkomend voordeel van de OLED technologie is dat het scherm van de 973 extreem dun oogt. Philips TV besteedde extra aandacht aan het ontwerp van het 6.1 60 W geluidssysteem dat is verwerkt in de voet van de tv. De voet kan zowel op een tafel of tegen de muur worden geplaatst. Voor het uiterlijk van deze nieuwe televisie werd gebruik gemaakt van natuurlijke materialen wat resulteerde in een slanke, minimalistische, classy stijlicoon.

Visuele massage

De nieuwe OLED tv integreert Ambilight en zorgt hiermee voor een visuele massage. Het driezijdige Ambilight Spectra XL systeem versterkt de uitzonderlijke levendige kleuren, het hoge contrast en creëert hiermee de beste kijkervaring die op dit moment voorhanden is. De Ambilight Ledverlichting aan de achter- en zijkanten van de televisie intensiveert niet alleen de kleur, het contrast, de actie en de spanning op je tv-scherm maar creëert tegelijkertijd een ultieme sfeer in je woonkamer. Leuke bijkomstigheid: je kunt er gewoon voor kiezen Ambilight helemaal uit te zetten of zelf de sfeer in je woonkamer te bepalen, zelfs als de televisie uit staat. Het leven is te kort om saai te zijn, dus waar wacht je nog op; deze tv van Philips is op dit moment het coolste item voor in huis.

Reacties