Foto: /244813.jpeg

Panasonic introduceert Full HD 3D Home Theater Systemen

Full HD 3D Blu-ray Home Theater Systemen die 3D films perfect weergeven met levensecht geluid. 3D Bioscoopervaring gewoon in de huiskamer.

Full HD 3D Blu-ray Home Theater Systemen die 3D films perfect weergeven met levensecht geluid. 3D Bioscoopervaring gewoon in de huiskamer.

Panasonic introduceert drie Full HD 3D Blu-ray Home Theater Systemen; waaronder de twee modellen SC-BTT755 en SC-BTT350. Beide systemen maken gebruik van geavanceerde Panasonic beeldtechnologieën, zoals de PHL Reference Chroma Processor Plus en Full HD Upscaling, die hun kenmerkende kwaliteit ruimschoots hebben bewezen in de Panasonic Blu-ray spelers. Deze technologieën leveren de ultieme prestatie in 3D beelden en benaderen de originele films op een heel natuurlijke wijze. Dankzij de 3D afspeelmogelijkheden beleeft de kijker een realistische, indrukwekkende en dynamische filmervaring in 3D. Denk aan spectaculaire sprongen en achtervolgingen die dankzij de verbeterde diepte, verrijkte kleurweergave en “voelbare” textuur nog realistischer op je over komen.

 

Geavanceerde geluidstechnologieën vormen een perfecte aanvulling van de levensechte 3D beelden van de Full HD 3D Home Theater Systemen. De geavanceerde bamboe-conus speaker (SC-BTT755) produceert heldere spraak en zang die niet worden overstemd door geluidseffecten. De Kelton subwoofer (SC-BTT755) levert een fors basgeluid, en de Virtual 7.1-kanaals Surround functie produceert een dynamische surround sound die de kijker nog meer laat genieten van 3D-films. De stijlvolle, slanke speakerbox van de SC-BTT755 onderdrukt ongewenste akoestische weerkaatsing zodat een pure, hoogwaardige geluidsweergave wordt gerealiseerd.

De nieuwe Home Theater systemen hebben tevens fantastische netwerkfuncties zoals VIERA CAST waarmee een scala aan 'streaming' diensten waaronder YouTubeTM video's hun weg naar de huiskamer vinden. De draadloze LAN voorziening* maakt de aansluiting van een LAN-kabel overbodig, zodat het systeem kan worden geïnstalleerd zonder al die lastige kabels.
Via het geïntegreerde SD-geheugenkaart slot en de USB-aansluiting kan de gebruiker 2D beelden (JPEG) en films (AVCHD/MPEG2) (alleen SD geheugenkaarten) bekijken van digitale camera’s en camcorders, evenals 3D video-content die is opgenomen met de Panasonic camcorder HDC-SDT750. Met deze en andere functies leveren de nieuwe Home Theater systemen interessante entertainment voor iedereen.

Panasonic houdt bij de productieprocessen uiteraard rekening met het milieu. Zo wordt een enkele-chip LSI genaamd UniPhier toegepast voor het verwerken van het beeldsignaal. Deze LSI helpt het energieverbruik te verlagen en maakt een meer compact ontwerp mogelijk; tegelijkertijd wordt de belasting van het milieu verminderd door een efficiënter gebruik van natuurlijke bronnen.
Met deze Blu-ray Home Theater Systemen heeft Panasonic een significante stap voorwaarts gedaan voor wat betreft beeld- en geluidskwaliteit, netwerken, gebruikersvriendelijkheid en zorg voor het milieu. Bovendien wordt hiermee het genot van AV-apparatuur op een hoger plan gebracht.

* Voor deze functie is een draadloze LAN Adapter (DY-WL10) nodig. Deze functie is niet compatibel met openbaar draadloos LAN.

Beide systemen zijn leverbaar vanaf September 2010. Prijzen zijn nog niet bekend.

Meer informatie: www.panasonic.nl.

Publicatiedatum: 12 augustus 2010

Reacties