Foto: 244811

Panasonic introduceert Full HD 3D Home Theater Systeem

Een stijlvol, slank, voor wandmontage geschikt Full HD 3D Blu-ray Home Theater Systeem.

Een stijlvol, slank, voor wandmontage geschikt Full HD 3D Blu-ray Home Theater Systeem.

Panasonic introduceert drie Full HD 3D Home Theater Systemen waaronder deze unieke SC-BFT800; een slank en voor wandmontage geschikt Home Theater Systeem met een ingebouwde Full HD 3D Blu-ray speler.

 

De combinatie van design en 3D weergave maken dit Full HD 3D Home Theater Systeem uniek in zijn soort. Het systeem is uitgerust met geavanceerde Panasonic beeldtechnologieën, zoals de PHL Reference Chroma Processor Plus en Full HD Upscaling, die hun kenmerkende kwaliteit ruimschoots hebben bewezen in de Panasonic Blu-ray spelers. Deze technologieën leveren de ultieme prestatie in 3D beelden en benaderen de originele films op een heel natuurlijke wijze. Dankzij de 3D afspeelmogelijkheden beleeft de kijker een realistische, indrukwekkende en dynamische filmervaring in 3D. Denk aan spectaculaire sprongen en achtervolgingen die dankzij de verbeterde diepte, verrijkte kleurweergave en “voelbare” textuur nog realistischer op je overkomen.

Geavanceerde geluidstechnologieën vormen een perfecte aanvulling van de levensechte 3D-beelden van de Full HD 3D Home Theater Systemen.
De krachtige diepe bas van de draadloze Kelton subwoofer zorgt voor een nog groter genot bij het bekijken van 3D films, terwijl de geluidsweergave gescheiden wordt weergegeven dankzij de Clear-Mode Dialog die ervoor zorgt dat spraak vanuit het midden van het scherm lijkt te komen. Bovendien produceert de Virtual 7.1-kanaals Surround functie een dynamische surround sound die het bekijken van 3D films nog aangenamer maakt.

De SC-BFT800 is tevens voorzien van fantastische netwerkfuncties zoals VIERA CAST waarmee een scala aan 'streaming' diensten waaronder YouTubeTM video’s hun weg naar de huiskamer vinden. De draadloze LAN voorziening* maakt de aansluiting van een LAN-kabel overbodig, zodat het systeem kan worden geïnstalleerd zonder al die lastige kabels.
Via het geïntegreerde SD-geheugenkaart slot en de USB-aansluiting kan de gebruiker 2D-beelden (JPEG) en films (AVCHD/MPEG2) (alleen SD geheugenkaarten) bekijken van digitale camera’s en camcorders, evenals 3D video-content die is opgenomen met de Panasonic camcorder HDC-SDT750. Met deze en andere functies levert de SC-BFT800 interessante entertainment iedereen.

De SC-BFT800 is voorzien van een schuifpaneel waarmee men, bij het aan de rechterzijde openen, Blu-ray Discs/ DVD’s/CD’s in de unit kan plaatsen; wordt het schuifpaneel naar links geopend dan komt er een dock vrij voor een iPod/iPhone. De chique, stijlvolle en slanke body past perfect bij een VIERA TV, en vormt een smaakvolle aanvulling op het interieur.

Panasonic houdt bij haar productieprocessen uiteraard rekening met het milieu. Zo wordt een enkele-chip LSI genaamd UniPhier toegepast voor het verwerken van het beeldsignaal. Deze LSI helpt het energieverbruik te verlagen en maakt een meer compact ontwerp mogelijk; tegelijkertijd wordt de belasting van het milieu verminderd door een efficiënter gebruik van natuurlijke bronnen.
Met dit Home Theater Systeem heeft Panasonic een significante stap voorwaarts gedaan voor wat betreft beeld- en geluidskwaliteit, netwerken, gebruikersvriendelijkheid en zorg voor het milieu. Bovendien is hiermee het genot van AV-apparatuur op een hoger plan gebracht.

* Voor deze functie is de draadloze LAN Adapter (DY-WL10) nodig. Deze functie is niet compatibel met openbaar draadloos LAN.

De SC-BFT800 is leverbaar vanaf september 2010. De prijs is nog niet bekend.

Meer informatie: www.panasonic.nl.

Publicatiedatum: 12 augustus 2010

Reacties