Foto: sennheiser-hd-series-400-headphones

Ongehoord luisterplezier met oogstrelend design: Sennheiser?s HD 400 serie

Met de komst van maar liefst 5 full size hoofdtelefoon modellen slaat Sennheiser een brug tussen de perfecte geluidsweergave en een eigentijds ontwerp.

Met de komst van maar liefst 5 full size hoofdtelefoon modellen slaat Sennheiser een brug tussen de perfecte geluidsweergave en een eigentijds ontwerp. www.gadzooki.com

De markt vraagt immers om grote, opvallende hoofdtelefoons. Daar wil de hoofdtelefoonspecialist natuurlijk graag aan voldoen, maar dan wel op eigen voorwaarden.

Nieuwe HD 400 serie

Geluidskwaliteit staat bij de hoofdtelefoon specialist immers op nummer 1. Dus ook bij de nieuwe HD 4?s. De HD 448 en HD438 geven een helder, uiterst gedetailleerd stereo geluid, waarbij de klankkleur van de HD 448 extra warm en vol is.
De HD 408, 418 en 428 hebben een meer basgedreven geluidsweergave waarbij het accent op de lage tonen ligt. De HD 408 is het enige open model (dat een transparante geluidsweergave biedt), terwijl de gesloten 418 en 428 een goede demping van geluiden van buitenaf garanderen.

Ongehoord luisterplezier

Doordat muziek tegenwoordig vooral via MP3 spelers wordt beluisterd, worden opeens geheel nieuwe eisen aan een hoofdtelefoon gesteld. Veel fabrikanten hebben daarom hun hoofdtelefoons aangepast voor ?geluid onderweg?. Echter, Sennheiser wil ook thuis op de hi-fi set de beste geluidsweergave blijven bieden en heeft deze lijn dus voor alle typen geluidsbronnen geoptimaliseerd. Hiermee kan ?anytime, anyplace, anywhere? van muziek worden genoten.

Oogstrelend design

Omdat naast een perfecte geluidsweergave het uiterlijk van de hoofdtelefoon tegenwoordig meer dan ooit bepalend is voor het straatbeeld, hebben de nieuwe HD 4?s allen ook een eigen ontwerp gekregen. Van retro tot bling, van opvallend design tot stijlvol en ingetogen zwart. Met de Sennheiser 400 serie is het goed luisteren.

Sennheiser

Als innovatieve producent is Sennheiser altijd op zoek naar nieuwe toepassingen in de audio-technologie. Dit komt de gebruiksmogelijkheden en de geluidskwaliteit van de producten ten goede.

Sennheiser Benelux is importeur van de audio-producten die onder dezelfde naam op de Benelux markt worden gebracht. Naast de eigen Sennheiser Group merken (Sennheiser, Sennheiser Communications, Neumann, Klein + Hummel), vertegenwoordigt Sennheiser Benelux ook König & Meyer, IC Audio, Fisher Amps, Overline, Televic, L-acoustics en Powersoft (laatste twee alleen in Nederland).

Publicatiedatum: 4 augustus 2009

Reacties