Foto: bang-olufsen-tv-spotify

'One-touch muzieksysteem' in televisies van Bang & Olufsen

Bang & Olufsen en Spotify lanceren 'one-touch muzieksysteem' voor tv.

Alle nieuwe televisies van Bang & Olufsen beschikken nu over geïntegreerde Spotify. Dankzij de software-update profiteert de kijker van 'one-touch' toegang tot ruim 20 miljoen songs via de tv - uiteraard in de superieure geluidskwaliteit van Bang & Olufsen.

Alle nieuwe televisies van B&O PLAY en Bang & Olufsen zijn voortaan standaard uitgerust met de geïntegreerde Spotify-functionaliteit. Streamen was nog nooit zo eenvoudig en klonk nog nooit zo goed. Bang & Olufsen heeft de software van diens BeoPlay V1, BeoVision 11 en BeoVision 12 NG geüpdatet, zodat de luisteraar nu via Spotify naadloos muziek kan streamen vanuit de uitgebreide Spotify-catalogus. Muziek kan geluisterd worden direct uit de Cloud, op de tv, in de vertrouwde superieure geluidskwaliteit van Bang & Olufsen. Via de Bang & Olufsen-afstandsbediening is het beluisteren van muziek net zo eenvoudig als een tv-kanaal kiezen – er is geen smartphone of een extra afstandsbediening nodig.

Gratis upgrade

Iedereen die al in het bezit is van een BeoPlay V1, een BeoVision 11 of een BeoVision 12 NG, kan de upgrade voor de nieuwe Spotify-functionaliteit gratis downloaden. Om gebruik te kunnen maken van de update dient u een Spotify Premium-klant te zijn en te beschikken over een BeoPlay V1 tv die is geüpdatet met de software voor Smart TV.

Meer informatie: www.bang-olufsen.com

Publicatiedatum: 22 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties