Foto: /276946.jpeg

Marmitek introduceert de BoomBoom 150 Bluetooth Speaker

De BoomBoom 150 is een draagbare speaker die je draadloos kunt verbinden met ieder Bluetooth-apparaat (bv. je smartphone).

De BoomBoom 150 is een draagbare speaker die je draadloos kunt verbinden met ieder Bluetooth-apparaat (bv. je smartphone).

Hiermee kun je thuis, op het strand, in het park, bij vrienden of waar dan ook, je favoriete muziek afspelen met een geluidskwaliteit die ongekend is, vergeleken met de ingebouwde speakers van de smartphone of tablet PC.

 

BoomBoom 150
De Marmitek BoomBoom 150 Bluetooth speaker zorgt voor een stevig geluid met heldere hoge en middenfrequenties. Eén speaker creëert een perfecte stereobeleving door twee doordacht geplaatste tweeters. Daarnaast zorgt de subtiel weggewerkte maar doeltreffende baspoort voor rijke en diepe lage tonen. De ingebouwde oplaadbare accu zorgt tot acht uur lang voor muziek, wanneer er geen stopcontact in de buurt is.

De BoomBoom 150 is uitgerust met Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) wat zorgt voor een betrouwbare, hoogwaardige Bluetooth audio-verbinding. Je kunt tot 8 apparaten koppelen aan 1 speaker, die de BoomBoom 150 automatisch herkent als je in de buurt komt.

Prijs en verkrijgbaarheid
De BoomBoom 150 is zwart en vanaf nu verkrijgbaar voor 49,95 Euro. Heeft u liever een witte? Kies dan voor de BoomBoom 152 die voor dezelfde prijs verkrijgbaar is.

Publicatiedatum: 13 december 2011

Verdere informatie en verkoopadressen zijn terug te vinden op www.marmitek.com.

Reacties