Foto: /260393.jpeg

Marmitek introduceert de 3D switcher

Voor iedereen die al meerdere (al dan niet 3D) HD apparaten heeft en iedereen die de komende 10 jaar HD apparaten verwacht aan te schaffen introduceert Marmitek vandaag de eerste Full HD switcher met 3D support.

Voor iedereen die al meerdere (al dan niet 3D) HD apparaten heeft en iedereen die de komende 10 jaar HD apparaten verwacht aan te schaffen introduceert Marmitek vandaag de eerste Full HD switcher met 3D support.

Wanneer kunt u 3D kijken?

 

Als de volgende componenten 3D ondersteunen;
• de content (bv. Blu-ray disk, TV zender),
• de A/V apparatuur (bv. Blu-ray speler, decoder),
• de TV (of beamer).

Wilt u meerdere A/V apparaten op 1 HDMI ingang op de tv aansluiten, dan gebruikt u hiervoor een HDMI switcher.
Ook deze moet 3D ondersteunen, om uiteindelijk 3D beeld op TV te tonen.

3D HDMI Switcher

Met de Marmitek Connect420 kunt u tot 5 HDMI apparaten aansluiten met slechts 1 kabel naar uw TV. Hiermee voorkomt u een kabelsalade onder uw TV én het biedt een oplossing wanneer uw TV niet over voldoende HDMI ingangen beschikt.
Uiteraard ondersteunt de Connect420 naast 3D ook de overige standaarden zoals DVI, HDCP, CEC, Lipsync, standards EDID, Deep Color (36bit), x.v.Color, Dolby True HD & DTS HD. Deze actieve switcher is storingsvrij door solide metalen interferentievrije kwaliteitsbehuizing.

3D ontwikkelingen

Content
Of het nu gaat over TV zenders, games, YouTube™ video’s, Blu-ray disks of on demand films, we zien dat 3D content aan een enorme opmars bezig is. Niet alleen 2D optimized, maar ook volwaardig 3D.

A/V apparatuur
• Met Sony’s PS3-firmware-update 3.5 van dit najaar is in 1 klap 38 miljoen A/V apparaten 3D geschikt.
• Blu-ray spelers zijn steeds vaker uitgerust met een netwerkaansluiting, waardoor u heel eenvoudig online 3D content binnenhaalt.
• HD decoders bieden steeds vaker de mogelijkheid om 3D films on demand te kijken.

TV’s
Tal van fabrikanten biedt 3D TV’s aan, uitgerust met krachtige software die dubbele beelden kan verwerken.

Waarom 3D kijken?

3D zorgt voor een bioscoopervaring thuis bij het kijken van een film, het zorgt voor een nog intensere game ervaring en het geeft u het gevoel echt in het stadion te zitten tijdens een sportwedstrijd. TV kijken wordt een heuse belevenis.

Wilt u blijven genieten van deze 3D mogelijkheden, nu of in de toekomst, wees voorbereid op deze ontwikkelingen en koop een 3D switcher voor toekomstbestendige esthetiek in uw woonkamer.

Reacties