Foto: magnat-sounddeck-400btx

Magnat Sounddeck 400 BTX

Fantastisch tv-geluid met Magnat Sounddeck 400 BTX, verkrijgbaar via Havoned.

Ondanks alle geïntegreerde technologie die in de moderne flatscreen is ingebouwd, slaagt de tv er niet in om een inspirerend geluid weer te geven. Maar wat heeft het voor zin als je wel het beste beeld kunt weergeven zonder het daarbij behorende geluid? Magnat heeft hiervoor de oplossing: Sounddeck 400 BTX.

Krachtpatser

Deze volledig actieve home cinema Sounddeck met geïntegreerde subwoofers en Bluetooth functionaliteit produceert een ruimtevullend en warm geluid vanuit één enkel apparaat. Maar de Sounddeck van Magnat gaat nog een stap verder. De Sounddeck is namelijk zodanig gebouwd dat deze tot 100 kg aan gewicht kan dragen. En dat betekent dat u een tv tot maar liefst 90” op de solide behuizing neer kan zetten. En daarmee is dit product een waardevolle toevoeging voor uw tv-beleving.

Optimaal geluid

Een optimaal geluid vraagt om een krachtige basis. Daarom heeft Magnat gekozen voor een kwalitatief hoogwaardige digitale amp die 200W aan output produceert. Dit verschilt nogal van de waardes die worden gehaald door de standaard geluidssystemen in een flatscreen en dat is te horen!

De kracht van het apparaat wordt geproduceerd door twee 20mm domes, 4 70mm midrange drivers en twee aparte 140mm subwoofers. Dankzij een frequentiebereik van 28 Hz - 30 kHz is de Sounddeck van Magnat in staat een complete geluidsoplossing te bieden; een krachtige bass, heldere middentonen en een levendige treble range.

Het zijn niet alleen de tv-programma’s en films die van de hoogwaardige geluidsweergave kunnen profiteren. De Sounddeck 400 BTX kan namelijk ook via Bluetooth een verbinding maken met de smartphone of tablet en is daarmee geschikt om muziek te luisteren. Magnat wil enkel gebruik maken van de beste Bluetoothverbinding en daarom heeft het merk ervoor gekozen om Bluetooth 4.0 te implementeren. Deze 4.0-versie in combinatie met aptX zorgen voor een superieure geluidsweergave. En daarmee maakt Magnat een einde aan de dagen waarin de muziekweergave via Bluetooth vermoeiend klonk en de geluiden saai werden weergegeven. AptX zorgt ervoor dat de overdracht van gegevens in CD-kwaliteit gebeurt.

Snel gebruiksklaar

De Magnat Sounddeck 400 BTX is erg makkelijk te bedienen dankzij de meegeleverde afstandsbediening, installatie van het apparaat trouwens ook! Een stereo RCA kabel met contactpunten voorzien van bladgoud en een optische digitale kabel worden meegeleverd. En dat betekent dat u binnen enkele minuten kan genieten van een bioscoopervaring bij u thuis. De Sounddeck 400 BTX is direct verkrijgbaar en heeft een consumentenadviesprijs van: 599,95 euro (incl. BTW). Neem contact op met Havoned voor de verkooppunten.

Meer informatie: www.havoned.nl of www.magnat.de

Publicatiedatum: 27 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties