Leitz Professional Bluetooth Stereo Speaker


De Professional Bluetooth Stereo Speaker van Leitz combinteert looks met kwaliteit.

De Professional Bluetooth Stereo Speaker van Leitz combinteert looks met kwaliteit.

 

Een eyecatcher waar ook nog eens glashelder geluid uit komt. Met de Professional Bluetooth Stereo Speaker van Leitz Complete haal je echt iets bijzonders in huis. Je verbindt de speaker via bluetooth eenvoudig met je smartphone of iPod, waarna je optimaal kunt genieten van je favoriete muziek. En als je helemaal op wilt gaan in je muziek, kun je hem aansluiten op je versterker of stereo. Volume op maximaal en genieten maar!

De Professional Bluetooth Stereo Speaker past in elke kamer met zijn strak vormgegeven design met retro knipoog. De speaker maakt verbinding via bluetooth met een bereik van maar liefst 10 meter. De opvallende ledring aan de voorzijde laat zien dat hij met een ander apparaat verbonden is. Het geluid kun je niet alleen bedienen via je smartphone of iPod, maar ook via de slimme volumeknoppen op de speaker. Voorzichtig tappen om het volume in kleine stapjes te verhogen of verlagen; wil je een grotere aanpassing dan raak je de volumeknop gewoon iets langer aan.

Adviesprijs Leitz Professional Bluetooth Stereo Speaker: €229,-

Over Leitz Complete

De producten uit de Leitz Complete range garanderen niet alleen een professionele uitstraling, maar bieden de professional van nu alles wat deze nodig heeft om overal ter wereld effectief en efficiënt te kunnen werken. Zowel op kantoor, als thuis of onderweg. Slimme accessoires voor smartphones en tablets, maar ook premium kwaliteit schrijfblokken en touchscreen-styli die tevens gebruikt kunnen worden als balpen. Alles wat je als moderne professional voor je (mobiele) werkplek nodig hebt.

Over Leitz

Leitz is merk- en marktleider op het gebied van kantoorartikelen en laat innovatie, efficiëntie en design samenkomen op je werkplek, of deze nu op kantoor, thuis of onderweg is. Leitz is een merk van de Esselte Corporation, één van ‘s werelds grootste fabrikanten op het gebied van kantoororganisatie. Esselte zet jaarlijks meer dan 1 miljard dollar om met verkoop in 120 landen en vestigingen in 27 landen.

Meer informatie: www.leitz.nl

Publicatiedatum: 18 oktober 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Optoma 4k UHD thuisbioscoop beamer

Je eigen grootbeeld thuisbioscoop in de nieuwste 4k resolutie met deze nieuwe Op...

Ben je toe aan een nieuwe muziekinstallatie? Kies dan voor een draadloos muzieksysteem.

Van termen als bluetooth, wifi, DLNA en AirPlay krijgen de meesten van ons al di...

Voordelen tv vloerstandaard

Een tv vloerstandaard is een handige en elegante oplossing om je tv in je interi...

Geluidsbox van kokoshout

Kokoshout is zeer geschikt voor verschillende design producten.

Advertentie