Foto: leitz-professional-bluetooth-stereo-speaker

Leitz Professional Bluetooth Stereo Speaker

De Professional Bluetooth Stereo Speaker van Leitz combinteert looks met kwaliteit.

De Professional Bluetooth Stereo Speaker van Leitz combinteert looks met kwaliteit.

 

Een eyecatcher waar ook nog eens glashelder geluid uit komt. Met de Professional Bluetooth Stereo Speaker van Leitz Complete haal je echt iets bijzonders in huis. Je verbindt de speaker via bluetooth eenvoudig met je smartphone of iPod, waarna je optimaal kunt genieten van je favoriete muziek. En als je helemaal op wilt gaan in je muziek, kun je hem aansluiten op je versterker of stereo. Volume op maximaal en genieten maar!

De Professional Bluetooth Stereo Speaker past in elke kamer met zijn strak vormgegeven design met retro knipoog. De speaker maakt verbinding via bluetooth met een bereik van maar liefst 10 meter. De opvallende ledring aan de voorzijde laat zien dat hij met een ander apparaat verbonden is. Het geluid kun je niet alleen bedienen via je smartphone of iPod, maar ook via de slimme volumeknoppen op de speaker. Voorzichtig tappen om het volume in kleine stapjes te verhogen of verlagen; wil je een grotere aanpassing dan raak je de volumeknop gewoon iets langer aan.

Adviesprijs Leitz Professional Bluetooth Stereo Speaker: €229,-

Over Leitz Complete

De producten uit de Leitz Complete range garanderen niet alleen een professionele uitstraling, maar bieden de professional van nu alles wat deze nodig heeft om overal ter wereld effectief en efficiënt te kunnen werken. Zowel op kantoor, als thuis of onderweg. Slimme accessoires voor smartphones en tablets, maar ook premium kwaliteit schrijfblokken en touchscreen-styli die tevens gebruikt kunnen worden als balpen. Alles wat je als moderne professional voor je (mobiele) werkplek nodig hebt.

Over Leitz

Leitz is merk- en marktleider op het gebied van kantoorartikelen en laat innovatie, efficiëntie en design samenkomen op je werkplek, of deze nu op kantoor, thuis of onderweg is. Leitz is een merk van de Esselte Corporation, één van ‘s werelds grootste fabrikanten op het gebied van kantoororganisatie. Esselte zet jaarlijks meer dan 1 miljard dollar om met verkoop in 120 landen en vestigingen in 27 landen.

Meer informatie: www.leitz.nl

Publicatiedatum: 18 oktober 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties