Foto: press_2013/leitz-oplaadstation-complete-multicharger.jpg

Leitz Complete oplaadstation Multicharger

Alles tegelijk opladen met de Leitz Complete Multicharger.

Mobiele apparaten spelen een grote rol in ons dagelijks leven. Mobieltjes, smartphones, iPods en tablets….we kunnen eigenlijk niet meer zonder. Om alle elektronica gaande te houden, is een multifunctioneel oplaadstation voor iedereen een musthave, want zonder oplader zijn we nergens.

Ben je ook altijd het oplaadsnoer van je smartphone kwijt of heeft iemand anders nét de oplader ingepikt? Met de Leitz Complete Multicharger heb je altijd de juiste oplaadsnoeren bij de hand en kun je meerdere apparaten tegelijk opladen. Via een USB-aansluiting kunnen maar liefst vier apparaten tegelijk worden opgeladen, dus er is voor iedereen plek. Handig om thuis of op reis als basisstation te gebruiken!

Leitz Complete oplaadstation Multicharger.

Behalve voor het opladen van je apparatuur is de Multicharger ook superhandig om je iPad of tablet (staand of liggend) op te plaatsen, zodat je tijdens het opladen de tablet ook nog eens gewoon kunt gebruiken. Bovendien ook mooi om te zien, niet voor niets won de Leitz Multicharger dit jaar de prestigieuze internationale Red Dot Design Award!

De Leitz Complete Multicharger is ontworpen met een geïntegreerde kabelhaspel om kabels netjes te kunnen wegwerken. Bovendien worden er standaard extra korte kabels meegeleverd (o.a. mini-USB en micro-USB), zodat de originele kabels niet langer nodig zijn. Eindelijk orde in de kabelchaos!

Meer informatie: www.leitz.com

Publicatiedatum: 29 december 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties