Foto: press_2013//Gigaset-S790-telefoon.jpg

Functioneel in stijl thuiswerken met Gigaset S790

Mensen vinden het steeds belangrijker om werk en priv? goed op elkaar af te stemmen. Thuiswerken wordt daarom ook steeds populairder, zo blijkt uit recent onderzoek. Zelf je werktijden bepalen, zelf je werktijd indelen en geen reistijd.

Mensen vinden het steeds belangrijker om werk en priv? goed op elkaar af te stemmen. Thuiswerken wordt daarom ook steeds populairder, zo blijkt uit recent onderzoek. Zelf je werktijden bepalen, zelf je werktijd indelen en geen reistijd. www.generation-nt.com

Bovendien ben je door de nieuwste communicatietechnieken thuis altijd optimaal bereikbaar. Gigaset introduceert een telefoon die naadloos op de trend van thuiswerken aansluit en voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van professionaliteit, techniek en gemak: de Gigaset S790 en S795. Door de luxe uitstraling en het strakke design werk je bovendien altijd in stijl!

Stijlvol en persoonlijk

De nieuwste eye-catchers van Gigaset zijn uitgevoerd in chic zilver met zwart en het helder wit verlichte keypad heeft echt metalen toetsen. De toestellen zijn uiterst gebruiksvriendelijk met een haarscherp kleurenscherm en een duidelijk gestructureerd menu. Hierdoor zijn de vele mogelijkheden van de telefoon in één oogopslag te zien. De heldere iconen op het beeldscherm kun je zelfs aanpassen in grootte, naar wens van de gebruiker. Door de gestroomlijnde vormgeving liggen de toestellen prettig in de hand en door het harmonieuze uiterlijk past het toestel in elk interieur. Je kunt dus ook gewoon vanuit je woonkamer, slaapkamer of studeerkamer werken. Met de nieuwste software van Gigaset download je bovendien gemakkelijk je favoriete tunes en maak je in een handomdraai van je toestel een fotolijstje met je favoriete foto.

Multitasken

Door de indrukwekkende geluidskwaliteit zijn de S790 en S795 (S790 met geïntegreerd antwoordapparaat), uitermate geschikt voor handsfree bellen, waardoor je thuis heel gemakkelijk kunt multitasken. Door de HSP- technologie (High Sound Performance) bel je altijd met een kraakhelder en natuurlijk geluid, zonder echo?s of ruis ook als je handsfree belt. Bel je liever met het toestel aan je oor, dan kun je het volume snel aanpassen met de handige knopjes aan de zijkant, net als bij je mobiel.

Handig en groen

Het telefoonboek van de S790 biedt ruimte voor maar liefst 500 contacten, ieder met drie nummers en een e-mailadres, snel en gemakkelijk te synchroniseren met Outlook via de geïntegreerde mini-USB interface. Met de ingebouwde kalender en alarmfunctie vergeet je bovendien nooit meer een verjaardag of afspraak. Even buiten de deur? De S795 kan tot 45 minuten aan boodschappen opslaan en zelfs live gesprekken opnemen. Het stijlvolle display op het basisstation geeft helder het aantal ingesproken berichten weer. Will je even helemaal niet gestoord worden, dan kun je de S790 op stand ?stil? zetten. Bovendien bespaar je met de toestellen van Gigaset altijd energie; de bekende ECO Modus zorgt ervoor dat je tot 80% energie bespaart als je aan het bellen bent en de ECO Modus Plus zorgt zelfs voor 100% reductie van het signaal als het toestel op standby staat. Thuiswerken wordt zo wel heel aantrekkelijk.

Beschikbaarheid en prijs

De nieuwe toestellen liggen vanaf half september in de winkels. De advies verkoopprijs van de S790 is ? 129,95, voor de Gigaset S795 ? 149,95. Een extra handset met oplaadstation kost ? 109,95.

Reacties