Foto: 286164

Dun is in: luidsprekers TruAudio

Inbouwluidsprekers van slechts 60mm diep van TruAudio.

Inbouwluidsprekers van slechts 60mm diep van TruAudio.

BMB Electronics, één van Europa's toonaangevende distributeurs op het gebied van Custom Installation, introduceert vandaag de nieuwe Thin Luidsprekers. Daarmee beschikken ze over de dunste inbouwluidsprekerdie momenteel verkrijgbaar is in de custom install markt.

De luidspreker heeft een inbouwdiepte van slechts 60 mm en dat is inclusief de backbox. Ook wordt de luidspreker geleverd met de Ghost grill; hij is dus nauwelijks zichtbaar na installatie. TruAudio was de eerste fabrikant van deze gepatenteerde magnetische Ghost grillen. Het bijzondere is dat deze grill geen frame heeft, waardoor deze bijna onzichtbaar opgaat in het plafond. De droom van elke vrouw en architect. De grill is in elke gewenste kleur te schilderen. 


'Op verzoek van onze Europese klanten heeft TruAudio deze Thin Serie speciaal ontwikkeld en geproduceerd', aldus Cees van Wendel de Joode, sales manager bij BMB Electronics. 'Interieur ontwerpers en architecten verwachten dat installateurs producten gebruiken die aansluiten bij het zorgvuldig gekozen interieur. Gebouwen in Europa hebben vaak ondiepe plafonds en beperkte ruimte waardoor inbouw luidsprekers niet altijd toegepast kunnen worden. Nu heeft TruAudio dus een dunne, elegante oplossing die ook top kwaliteit audio levert. Daarnaast geeft het installateurs een oplossing die enorm eenvoudig en snel te installeren is.'

Meer informatie: www.bmbelectronics.eu

Publicatiedatum: 27 augustus 2012

Reacties