Foto: /268696.jpeg

De derde generatie GoGear Muse mp4-speler van Philips beschermt je gehoor en kent je muzieksmaak

Philips brengt de derde generatie van de GoGear Muse mp4-speler uit, met nieuwe, extra audiofuncties voor een grootse luisterbeleving als je onderweg bent.

Philips brengt de derde generatie van de GoGear Muse mp4-speler uit, met nieuwe, extra audiofuncties voor een grootse luisterbeleving als je onderweg bent.

Philips brengt de derde generatie van de GoGear Muse mp4-speler uit, met nieuwe, extra audiofuncties voor een grootse luisterbeleving als je onderweg bent. De GoGear Muse is verkrijgbaar in versies van 8, 16 en 32 Gb en pakt uit met een slank, breed display van 3,2". Dit grote scherm heeft een hoge resolutie voor een prachtige videokwaliteit en scherpe, levendige beelden. Het scherm heeft een breedte-hoogteverhouding van 16:9, ideaal voor de weergave van video's, zonder kwaliteitsverlies dat optreedt wanneer een beeld wordt aangepast aan de grootte van het scherm. Het aanraakscherm reageert op het minste vingercontact en zorgt dat mediabestanden op een eenvoudige en intuïtieve manier in elkaar overgaan.

De nieuwe GoGear is uitgerust met alle verfijnde audiofuncties die de reputatie van de vorige modellen hebben gemaakt: FullSound, Surround for Movies en een akoestisch geïsoleerde hoofdtelefoon. De combinatie van de gepatenteerde FullSound?-technologie van Philips en akoestisch geïsoleerde oortelefoons die omgevingsgeluid blokkeren, biedt een sublieme heldere muziekervaring vol detail, zelfs in een lawaaierige omgeving. Surround for Movies dompelt je onder in de actie en maakt dat het geluid van de films naar je toekomt.

Recente consumententests wezen uit dat de Philips GoGear Muse een uitstekende geluidskwaliteit biedt: 90% van de mensen die deelnamen aan de geluidstest1 kozen voor de Philips GoGear.

Voor deze laatste uitvoering van de GoGear Muse heeft Philips bovendien nieuwe interessante functies ontwikkeld: SafeSound, Sound Personalization en LikeMusic.

SafeSound

Wil je helemaal kunnen opgaan in je muziek, maar ben je bang dat je gehoorschade oploopt? Met SafeSound kan je voortaan genieten van een grenzeloze luisterervaring. De SafeSound-technologie analyseert de muziek die je beluistert en meldt je wanneer het volumeniveau en de blootstelling aan geluid op lange termijn een impact kunnen hebben op je gehoor. Als je die melding krijgt druk je gewoon op de knop 'Safe Level' en het volume wordt automatisch ingesteld op een veilig geluidsniveau. Zo kan je gerust genieten van al je muziek en blijven genieten vaneen kristalhelder geluid. Bovendien biedt SafeSound dagelijkse en wekelijkse overzichten van blootstelling aan geluid, zodat je goed op je gehoor kunt passen.

Sound Personalization

De nieuwe functie Sound Personalization op de GoGear Muse is een intuïtieve, unieke en leuke manier om precies het geluid te verkrijgen dat goed voor je is. Wanneer je naar een muzieknummer luistert kan je je vinger over het aanraakscherm van de Muse laten glijden om de voor jou correcte muziekinstellingen te verkennen. De equalizerinstellingen van het apparaat worden dan automatisch en snel aangepast tot je de gewenste geluidsinstelling vindt. Het perfecte geluid kiezen was nog nooit zo leuk en eenvoudig.

LikeMusic

Met LikeMusic kan je nu over perfecte afspeellijsten beschikken die speciaal voor jou worden aangemaakt. LikeMusic is ingebouwd in de Philips Songbird mediaspeler en maakt afspeellijsten van nummers die bij elkaar passen, op basis van de muziek uit je bibliotheek en op je GoGear.

Het verschil met andere gangbare systemen op de markt is dat LikeMusic de muziek analyseert die jij gekozen hebt, terwijl andere soortgelijke diensten met metadata werken die aan de muziek vasthangen. Door rechtstreeks de muziek te analyseren, zorgt LikeMusic ervoor dat de muzieknummers bij elkaar passen en niet alleen worden gekozen op basis van een zelfde stijl. Het resultaat? In je afspeellijsten staan niet alleen bekende namen maar ook lokale artiesten en speciale remixen.

Philips GoGear Muse 3 ontvangt een CES Innovation Award 2011

De GoGear Muse vult je oren met zo?n hoogwaardig geluid dat de passie, de precisie en de toewijding van de artiest gewoon voelbaar is. Hiervoor werd de GoGear Muse reeds beloond met een CES Innovation Award 2011: "Philips GoGear Muse belooft een sensationele mobiele luisterervaring met een natuurgetrouwe audioweergave en een opmerkelijke intuïtieve gebruikersinterface. Dat alles zit bovendien verpakt in een apparaat met een prachtig design, uitgevoerd met authentieke materialen."


Voor het meest recente nieuws en exclusieve achtergrondinformatie over de Philips audio- en videoproducten, volg Philips Pulse pulse.philips.com

Reacties