Foto: 2015/Libratone-speaker-aardse-kleuren.jpg

Breng de natuur in huis met de nieuwe, aardse kleuren voor je Libratone speaker

Je Libratone ZIPP, LOOP of DIVA past nu nog beter bij je interieur dankzij drie nieuwe kleuren covers van Italiaanse wol van de Libratone speaker.

De Deense speakerfabrikant Libratone heeft drie neutrale, nieuwe kleuren toegevoegd aan zijn assortiment speakerscovers van Italiaanse wol. De designers van Libratone haalden hun inspiratie uit de laatste lentetrends in modecollecties en interieurdesign. De nieuwe kleuren amandelbruin, lavabruin en staalblauw zijn zachte, moderne, aardse tinten en beschikbaar voor de Libratone ZIPP-, LOOP- en DIVA-speakers.

Kleuren en prints in modecollecties die goed ontvangen worden op de Fashion Week in september vinden wel vaker hun weg naar de designerwereld. De speakers van Libratone beschikken over verwisselbare wollen covers, waardoor gebruikers de look van de speaker gemakkelijk kunnen aanpassen aan hun interieur en de nieuwste trends. De nieuwe kleuren zijn speciaal voor Libratone uitgekozen door de toonaangevende Deense trends- en designstudio R7B. Dit bureau bepaalde eerder ook al de kleuren uit voor de beroemde ‘7’-stoel van de Deense architect Arne Jacobsen en fabrikant Fritz Hansen. R7B koos afgelopen najaar ook al drie herfstkleuren voor Libratone.

“Een perfect geluid mag net zo goed gezien als gehoord worden”, zegt Jan McNair, CEO van Libratone. “Onze nieuwe kleurenlijn bewijst dat speakers ook zacht en decoratief kunnen zijn, in plaats van koude, zwarte dozen. Deze kleuren zijn perfect voor iedereen die zijn huis een neutrale, authentieke look wil geven.”

De nieuwe covers zijn exclusief verkrijgbaar in de webshop van Libratone. Ze kosten €49 (ZIPP), €59 (LOOP) en €79 (DIVA).

Publicatiedatum: 26 februari 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties